Wild Romance Artdeco – lipsticks

Lipsticks vind ik heel erg  mooi om te dragen als ik eens ergens naartoe ga, een feestje of een event bijvoorbeeld. Ik maakte al een filmpje van de nieuwste collectie van Artdeco ( wild romance). Maar de lipsticks die wou ik jullie graag apart laten zien..

Wild Romance Artdeco - lipsticks

Dit zijn alle kleurtjes uit de wild romance collectie. Ik vind de ene kleur al wat mooier als de andere kleur, maar dat is wel normaal denk ik? Mijn voorkeur ligt vooral bij roze en oudroze tinten, maar eerlijk? Ik sta open voor alles! Dus ik test het graag eerst eens uit voor ik mijn mening geef.

Kijk, dit vind ik nu een heel mooi detail! Het merk staat in de lipstick. Oké het is maar iets klein, maar de details dat is nu toch iets waar ik als blogger zeker naar kijk.

Swatches

De swatches van alle lipsticks zijn ontzettend intens. De bruine kleur (Woodland brown)  is, sorry maar helaas zeker geen favoriet! Daar moet je voor zijn hé. Onderstaande kleur dan wel, kijk je mee?

‘ Misty Taupe’ is mijn ultieme favoriet! Dit is zelfs een kleur dat ik gewoon overdag zou dragen. Hij brengt zo gemakkelijk aan en hij blijft ook goed zitten! De kleur is perfect bij een felle of neutrale ooglook.

‘Rosewood rouge’ is ook zeker een mooie kleur! Ideaal voor de lente en de zomer als je het mij vraagt. Een beetje feller, maar nog steeds heel goed te combineren.

‘Deamy orange’ is zeker ook geen verkeerde kleur en perfect voor de zomer, maar een lichte kleur accentueert bij mij altijd de velletjes op mijn lippen zoals je wel kunt zien. Even vooraf scrubben kan wel de oplossing zijn als je deze mooie oranje kleur toch wilt dragen.

Zo, dat waren de nieuwe lipsticks van Artdeco uit de Wild Romance collectie. Deze lipsticks zijn verkrijgbaar voor € 10,95 op volgende verkooppunten.

Wat is jou favoriete kleur?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. femketje says:

  ja die taupe kleur is mooi :D
  femketje onlangs geplaatst…DiamondGelMAX Starter Kit (First Impressions).My Profile

 2. Elke says:

  Die taupe kleur is inderdaad zeer mooi!
  Elke onlangs geplaatst…Ik ben opgelicht in BoedapestMy Profile

  1. Jana says:

   Ja mijn favoriet :D

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge