Wat is een wimperlift?

Ik als schoonheidsspecialiste krijg dagelijks zoveel vragen binnen. De meeste vragen gaan over een wimperlift, wat is het verschil met wimper extensions..

Wat is het verschil tussen een wimperlift en wimperextensions?

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Dat kan ik eigenlijk heel kort uitleggen. Een wimperlift wordt uitgevoerd op je eigen natuurlijke wimpers. En wimperextensions, tja dan wordt er met een speciale wimperlijm wimperextensions één voor één op en tussen de natuurlijke wimpers aangebracht. Wimperextensions moet je tussendoor wel regelmatig laten bijwerken.

Wat is het resultaat?

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, selfie en close-up

Hierboven zien jullie voor & na foto’s. Een wimperlift is een lifting die wordt uitgevoerd op de natuurlijke wimperhaartjes en het resultaat ziet er natuurlijk uit, maar ook wel wow! De krul zelf blijft wel 8 tot 12 weken, maar de kleur vervaagd wel vanaf de twee weken. Ik krijg ook veel de vraag of zo’n wimperlift pijn doet? Maar dat is zeker niet het geval. Je wimpers worden tegen een plastieken rod geplaatst met speciale lijm. Dan wordt de lift aangebracht dat even moet intrekken en dan de setting solution ( om de krul te behouden). En als laatste de verf. Dan wordt alles schoongemaakt en voilà!

Wat is de kostprijs?

De prijs is € 60. Dit kan variëren per schoonheidssalon. Maar waar ik werk is dit de prijs.

Is het niet schadelijk voor je wimpers?

Daar kan ik ook kort over zijn, neen zeker niet. Maar je moet natuurlijk wel opletten dat je tijdens het aanbrengen van de producten de ogen gesloten zijn. Daarom dat ik dit zeker altijd even aangeef. Je mag pas terug een lift doen na minimum 8 weken. Want als je dit eerder zou doen, ja dan is het wel schadelijk.

 

Hopelijk heb ik op al jullie vragen kunnen beantwoorden. Heb je nog een vraag? Laat je vraag dan zeker achter in de reactie’s..

 

Maak meteen je afspraak voor een wimperlift.

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge