Urban Decay Naked Reloaded

Urban Decay is een cosmetica merk waar ik al jaren fan van ben! Ik vind het dan ook heel tof dat ik af en toe eens een perspakketje hiervan krijg opgestuurd. En al zeker als er in dit pakketje het nieuwe Urban Decay Naked Reloaded palette zit!

Het palette van Urban Decay ziet er heel leuk uit! De verpakking voelt satijn zacht aan en dat maakt het merk zo luxueus. Als ik het Urban Decay Naked Reloaded pallete opendoe zie ik allemaal kleuren die voor de volle 100% helemaal mijn ding zijn! Ik hou niet van té opvallende kleuren op mijn ogen, zo dan vind ik dit palette perfect.

Oh ik ben echt fan van de gekozen kleuren. Het lijkt ook niet op hun voorgaande naked palettes, dus dat is ook nog eens een pluspunt. In het palette zitten zowel matte als glanzende oogschaduws.

Na één veeg zien de swatches er zo uit. Niet slecht toch? Ik vind het pigment heel intens. Verder merk ik ook dat de oogschaduws niet korrelig aanvoelen.

Voor het beste resultaat gebruik je de primer potion van UD ( de basis voor de oogschaduw).

Kijk eens hoe de kleuren mooi opvallen in het zonlicht. Ik maakte een hele simpele ooglook, gewoon om even de kleuren te testen. Ze blenden goed, geven een intens pigment af en blijven nog eens een hele dag mooi zitten. Dat is precies wat ik zoek in een oogschaduw palette. Dus dan is het Urban Decay Naked Reloaded echt iets voor mij!

 

Het Urban Decay Naked Reloaded  is verkrijgbaar voor € 46 bij Ici Paris XL OF online op hun webshop.

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge