UNE Nieuwigheden 2015 (Gezicht & wenkbrauwen)

UNE Nieuwigheden 2015 (Gezicht & wenkbrauwen)

UNE Nieuwigheden 2015 (Gezicht & wenkbrauwen)

Vandaag stel ik jullie voor aan de UNE nieuwigheden van 2015. Met make-up producten voor je gezicht en wenkbrauwen. Een minerale foundation, skin glow concealer en wenkbrauw potloden.

 Une minerale poeder foundation.

We beginnen bij het eerste nieuwe product en dat is een minerale foundation. Ik ben altijd wel een voorstander geweest van minerale make-up producten, omdat die toch nog altijd beter zijn voor je huid. In totaal is deze minerale foundation verkrijgbaar in zes tinten. Ik ontving de lichtste tint MO1. De minerale foundation van UNE zit verpakt in een plastieken doosje met een handige doseerdop.

Resultaat UNE minerale foundation.

De minerale foundation geeft mijn gezicht een minimale dekking. Ik ben dan ook voorstander om eerst een BB cream te gebruiken voor nog meer dekking dan dit product geeft. Ik houd er namelijk niet van om elke poeder als dekking op mijn gezicht te gebruiken. Wie dit zelf geen probleem vind dan raad ik je deze minerale foundation wel aan.

Une skin glow concealer.

Ook geeft UNE gedacht aan de paarse kringen onder onze ogen. UNE geeft namelijk een nieuwe concealer in hun assortiment, de skin glow concealer. Deze concealer camoufleert onvolmaaktheden en licht schaduw zones op. Het is een stick concealer die verkrijgbaar is in twee tinten: licht en medium. Ik heb de lichte concealer uitgetest.

Resultaat Une skin glow concealer.

Volgens mij is het resultaat wel duidelijk. Hoewel dat het op de foto waar ik geen concealer draag het iets donker is, merk ik wel dat de concealer de delen onder mijn oog mooi oplicht en daarmee ook camoufleert. Ik kan zeggen dat ik van deze concealer tevreden kan zijn. Doordat hij oplicht vind ik hem erg mooi staan bij de rest van mijn make-up.

Nieuwe UNE wenkbrauw potloden.

We sluiten de nieuwigheden van UNE af met een hoop nieuwe wenkbrauwpotloden. Ik gebruik al een jaar of twee mijn geliefde sleek poeder, maar ik sta altijd open voor iets nieuws te proberen. De nieuwe wenkbrauw potloden van UNE bevatten karité boter en biologische jojobazaadolie. Heerlijk verzorgende ingrediënten.

Hier zien jullie de kleuren van licht naar de donker gaan. De structuur voelt heel romig en zacht aan. Ik probeerde de lichtste kleur B01 uit.

Resultaat wenkbrauw potlood.

Het wenkbrauw potlood dat ik heb gebruikt brengt ontzettend fijn aan en heeft een heel goed pigment. Jammer genoeg is de lichte kleur te donker voor mijn wenkbrauwen. Het geheel klopt gewoon niet en oogt te donker. Ik vind dit jammer, want ze zijn fijn in gebruik. Misschien kan ik er wel iemand anders nog een plezier mee doen.

Ik vind deze nieuwigheden van UNE erg vernieuwend en dan met name de concealer die fijn oplicht. De minerale poeder foundation geef ik nog een kans als poeder opzicht.

Prijzen.

 • Minerale poeder foundation: € 17,49
 • Skin glow concealer: € 11,99
 • Wenkbrauw potloden: € 8,99

Verkrijgbaar bij DI & Galeria Inno.

Wat spreekt jou aan?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Manon says:

  Ik ken dit merk niet. Ik vind de verpakkingen er heel mooi uitzien. Ik ben het meeste enthousiast over de minerale foundation en het wenkbrauwpotloodje! Ik denk dat ik de bruine moet gebruiken. Ik heb nu overigens ook een bruin potloodje haha.
  Manon onlangs geplaatst…Bad hair day BeanieMy Profile

 2. Kirsten says:

  Ik ben niet bekend met het merk, maar de concealer ziet er inderdaad goed uit. De oogpotloden zien er ook goed uit wel jammer dat deze voor jou te donker zijn.
  Kirsten onlangs geplaatst…Zoeva make-up mirrorMy Profile

 3. Evelien says:

  Mooi zeg, die concealer! Ook het wenkbrauwpotlood vind ik je prachtig staan. Helaas zijn te kleuren te donker voor je, hoewel ik de lichtste nog wel oke vind. Leuk merk!
  Evelien onlangs geplaatst…Action must haves: week 4My Profile

 4. Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar het klinkt veelbelovend. Ik ben nog op zoek naar een goed wenkbrauwpotlood, dus misschien moet ik deze eens uitproberen! :)
  Marlies – GM&PB onlangs geplaatst…Event | The Label LaunchMy Profile

 5. bymarlayne says:

  Ziet er goed uit!
  bymarlayne onlangs geplaatst…Mijn favoriete winkels!My Profile

 6. Ha, onbekend merk voor mij! Ik hoopte misschien een wenkbrauwpotlood te vinden in mijn kleur, maar jij bent veel donkerder dan ik en de lichtste kleur is al te donker! x

 7. Claudia says:

  Ik kende het merk nog helemaal niet, maar ik vind het wel prachtige producten zeg!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge