Soap & Glory peach party

Een review die al een tijdje op zich liet wachten, maar vandaag is hij eindelijk online! De Soap & Glory peach party blush/highlighter. Ik vertel jullie er vandaag graag meer over..

Is hij niet prachtig?! Ik had deze multi-colour blush al een hele tijd geleden besteld, dus eigenlijk was ik al een beetje vergeten hoe hij er ook alweer uitzag. Ik vind de verschillende kleur zo mooi! Ideaal voor een mooie lente look als je het mij vraagt.

Soap & glory staat ook zeker en vast bekend om zijn unieke verpakkingen zoals je wel kunt zien. Ik koos een perzik blush brick ( zoals staat omschreven) in de kleur ‘apricot jam’. Alleen de naam al klinkt zo leuk!

De swatch is ook heel mooi! Ik wou de swatch graag aan jullie laten zien, met en zonder flits. Zo zie je de glans nog net iets beter.

Dit is hoe de multi-colour blush eruit ziet als ik hem heb ge-swatch. Helaas zijn de kleuren op die manier wel een beetje door elkaar gelopen..

Wow! Ik ben echt weg van deze blush! Zo’n mooie glans en kleur dat je terugkrijgt. Ik heb deze multi-colour blush 2 x moeten aanbrengen en dan had ik dit resultaat. Ik vind het zo handig dat je een blush & highlighter in één hebt. Perfect dus! Denk dat ik dit make-up product nog vaak zal gebruiken.

De Soap & Glory peach party multi colour blush is verkrijgbaar voor € 13 op hun webshop.

Wat vind jij van dit ultieme lente make-up product?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. femketje says:

  woah die is wel echt super mooi :D love zulke tinten!
  femketje onlangs geplaatst…Easy DIY Unicorn Nails!My Profile

 2. Laura Louise says:

  Wauw, ik vind hem prachtig!!
  Laura Louise onlangs geplaatst…Beauty WishlistMy Profile

 3. navarropapeleria says:

  Thanks for the article post.Really thank you! Great.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge