Skinny Dip London – glitter make-up kwasten

Make-up kwasten, eigenlijk heb ik er al veel te veel maar aan deze glitter make-up kwasten van Skinny Dip London kon ik niet aan weerstaan. Lees je mee?

Skinny Dip London - glitter make-up kwasten

Ik was echt al super lang opzoek naar make-up kwasten met zo’n bewegende glitters. Maar ik wou wel direct goede make-up kwasten hebben. En ik vond wel dat ze er goed en ook nog eens leuk uitzagen. Ik heb een set besteld voor de oogmake-up mee aan te brengen.

Wat zien ze er ook nog eens kleurrijk uit! Make-up kwasten met paarse haartjes, dat heb ik nog niet gehad. De kleur zelf maakt mij niet zoveel uit, als het maar fijn werkt.

Als eerste een make-up kwast waarmee je een eyeliner kunt aanbrengen of zoals ik hem gebruik voor je wenkbrauwen in te vullen met een poeder. Dit vind ik een fijne kwast! Hij doet wat hij moet doen, dus dat is perfect!

Dan twee oogschaduw kwasten en dan vooral om oogschaduw aan te brengen op het bewegende ooglid. Ik ben ook hierover zeker te spreken, ze voelen zacht aan maar dan ook niet te zacht.

Een blending kwast dat mag zeker toch niet ontbreken en deze vind ik een beetje te zacht om kleuren te blenden. Het lukt, maar kleuren vervagen wel sneller.

Helaas moet ik een beetje afsluiten met de minst fijne kwast en dat is deze precisie eyeliner kwast. Zoals je ziet aan de kwast kun je hiermee echt geen mooi eyeliner lijntje trekken.

Zoals je kunt lezen ben ik over het merendeel van de oogschaduw kwasten wel tevreden, maar niet over allemaal. Deze set kun je vinden voor € 28,43 op de webshop van SkinnyDipLondon

 

Is deze set iets voor jou?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. femketje says:

  ze zien er wel echt super leuk uit :D
  femketje onlangs geplaatst…Top 18 Summer Nailpolish!My Profile

 2. Elke says:

  Jammer van die eyeliner kwast, maar voor de rest zien ze er wel mega leuk uit!
  Elke onlangs geplaatst…Lush brazened honey gezichtsmaskerMy Profile

 3. Leuk review! Jammer van de eyeliner kwast, de blending kxast zou ik er ook niet rap bijpakken want als hij de kleuren te rap vervaag ben ik nog uren bezig met een ooglook ;)
  Emke De Jonghe onlangs geplaatst…BEN IK GELUKKIG? KINDERWENS? ♥️ TALK-UP Emke JohannaMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge