Sisley phyto lip twist

Over het merk Sisley heb ik volgens mij nog niet geschreven, dus daar moet snel toch wel verandering in komen?! Ik vertel jullie vandaag over de Sisley phyto lip twist

De Sisley phyto lip twist is eigenlijk de verzorging van een lippenbalsem, maar de kleur van een lippenstift en tot slot de glans een gloss. Dat is heel wat hé zeg! Bij de Sisley phyto lip twist heb je echt zoveel verschillende kleur, van zacht roze tinten tot donker rode – paarse tinten. het is maar wat je zelf het mooiste vind. Ik vind de verpakking en vormgeving best bijzonder. Het springt meteen in het oog.

Zoals jullie wel kunnen zien is het echt een hele neutrale kleur die ik heb ontvangen. Ik heb de kleur ‘balm’ ontvangen. Een zacht roze kleur die een mooie natuurlijke glans heeft aan je lippen.

Geen opvallende kleur op de lippen, maar wel een subtiele en verzorgende glans. Ik vind het heel erg mooi, want ik hoef niet iedere dag een kleurtje op de lippen. Ik vind deze Sisley phyto lip twist handig om mee te nemen in mijn handtas!

Nog een leuk filmpje over de Sisley phyto lip twist die ik zeker even wou delen met jullie.

De Sisley phyto lip twist is verkrijgbaar bij o.a. Ici Paris XL voor € 34,50

Wat vind jij van dit product?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge