Sisley instant eclat instant glow primer

Een primer is niet meer weg te denken is onze dagelijkse make-up routine. Ik probeer graag wat nieuws uit, zo ook de Sisley instant eclat instant glow primer. Een primer met wat glans, lees je mee?


Sisley instant eclat instant glow primer

Het merk Sisley ken ik zelf als jaren, maar ik heb er volgens mij misschien maar één make-up product van getest. Waarom? Dat weet ik eigenlijk niet. Het merk sprak mij misschien niet echt aan? Ik weet het niet. Maar ik was erg blij dat ik de kans kreeg om deze primer een keertje te testen. Zoals de naam al doet vermoeden: Sisley instant eclat instant glow primer. Is dit een primer met een lichte glans. Voor mij ideaal voor een feestje of toch voor dagelijks gebruik?

Zoals je wel kunt zien op de foto is de primer ( eenmaal uitgesmeerd) wel erg opvallend. Maar geloof mij of niet, op je gezicht is dit helemaal niet zichtbaar! Dus is het een primer voor dagelijks gebruik? Zeker weten. Het heeft je huid een erg lichte glow, maar die zie je in het echt bijna nauwelijks. Mijn make-up blijft dankzij de primer ook veel beter en dat is volgens mij toch echt wel de bedoeling. Ik zal deze primer dus wel nog vaak gaan gebruiken, want hij trekt ook snel in de huid. Zodat je snel verder kunt met de rest van je make-up

 

De Sisley instant eclat instant glow primer is verkrijgbaar bij de parfumerie of online bij Douglas voor € 71,40

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge