Real Techniques Miracle Complexion Sponge.

Ik heb nu al een tijdje de Real Techniques Miracle Complexion Sponge in mijn bezit dus vond ik het wel tijd voor een review.

 

DSC_0047-001n

 

Iedereen kent volgens mij wel de beautyblender, ook wel een eitje genoemd. Nu deze complexion spons van Real techniques heeft een heel hele andere vorm. Hij is iets puntiger en schuiner afgesneden dan de beautyblender. Toen ik deze tool in Londen zag liggen was ik wel benieuwd hiernaar. Ik moest snel zijn om te beslissen dus heb ik maar een gok gewaagd en dit gekocht. Is het een goede aankoop of niet?

Deze miracle complexion spons voelt heel erg zacht en aangenaam aan en dat toch al meteen een pluspunt. Hij voelt ook erg gemakkelijk in de hand.

~ Beautytwist ( Barry M Nail Paint - Real Technics sponge - Mee met mij in bad #2 - How to relax )

 • Links : droog.
 • Rechts : Nat ( hij groeit een beetje!)

Oké, ik heb dus de twee manieren getest: droog en nat aanbrengen. Persoonlijk vind ik de droge manier het fijnst werken. De miracle complexion spons breng mijn BB goed dekkend en gelijk aan, tenminste als ik er de tijd voor neem Ik heb nu niet de echte beautyblender thuis liggen maar volgens mij is het wel een goede dupe. Geen scheurtjes bij het wassen met water en babyshampoo super! Toch heb ik er een beetje een dubbel gevoel over. Als ik mijn BB cream wil aanbrengen grijp ik niet meteen naar deze miracle complexion spons maar eerder naar mijn buffer/stippling brush. Begrijp mij niet verkeerd ik vind dit een fijne tool maar als ik moet kiezen voor het mooiste effect? Dan kies ik voor mijn buffer en stippling brush. Deze spons zuigt toch net iets teveel product op.

Your image is loading...

Ik ga deze miracle complexion spons nog gebruiken hoor maar dan liefst in het weekend als ik uitgebreid mijn make-up kan doen en tijd heb om dit egaal aan te brengen. Wil je deze  Miracle Complexion Sponge van Real techniques ook uittesten? Je kan deze voor € 5,99 bestellen bij o.a Enchantra.,Boots!!

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Sophiee says:

  Hij klinkt goed! Ik vind het vormpje en het kleurtje ook zo leuk:)

 2. Manon says:

  Lijkt me een fijne spons!

 3. femketje says:

  ik ben zelf meer van de kwasten dan sponsjes :3

 4. Melike says:

  Ik vind hem er heel leuk uitzien alleen ik vind het altijd zo jammer dat ze zoveel foundation opzuigen. X

 5. Michelle says:

  Lijkt me enorm fijn!! En ziet er ook erg leuk uit :)

 6. Kimberly says:

  Ik vind het echt een leuk product! Lekker vrolijk dat kleurtje ook :) Ik gebruik zelf liever een buffer kwast, die werkt voor mij tot nu toe het fijnste

 7. Ayla says:

  ik begrijp het heel goed, ik gebruik mijn (fake) beautyblender zo goed als nooit :p geef mij maar kwasten, hihi! maar wel dankjewel voor je review :D xx

 8. Jana Vmh says:

  Ik heb ook al even getwijfeld deze te kopen :) Leuke review met dat gifje :)

 9. Elke says:

  Deze lijkt me wel erg fijn!

 10. Angelique says:

  klinkt als een fijne spons, valt qua prijs ook wel mee

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge