Physicians formula butter bronzer

Een bronzer waar ik al zoveel goede dingen heb over gelezen is toch wel zeker de Physicians formula butter bronzer. En eindeeeelijk heb ik hem ook gekocht, dus tijd voor een review!

Ik geef eerlijk toe dat Physicians formula mij nooit echt aansprak. Het merk wandelde ik bij DI altijd voorbij, maar wat is de reden hiervoor? Gewoon de verpakking, het uiterlijk heeft mij nooit echt aangesproken. Het ziet er zo’n beetje goedkoop uit. Maar kom op! Ik heb over de Physicians formula butter bronzer al zoveel goeds gehoord dat ik hem gewoon moest proberen.

Ik nam niet de lichtste kleur, maar de medium kleur. Als je de butter bronzer opendoet zit er een borsteltje bij. Maar dat is gemaakt van hard plastiek, dus daar zijn we niks mee. Ik ga meteen ook even een pluspunt opnoemen, want wow de geur! De geur van de bronzer is echt zalig! Hij ruikt naar vakantie, kokos? Ik kan het niet goed thuis brengen. De bronzer voelt ook boterzacht aan.. zo aangenaam!

De swatch van de Physicians formula butter bronzer..

Tot slot nog even een foto als ik de bronzer heb aangebracht. Zoals je kunt zien heb ik de Physicians formula butter bronzer heel natuurlijk aangebracht. Ik ga denk ik nog een reserve bronzer kopen, want ik vind hem echt heel goed. Oké de verpakking is echt niet mooi, maar de structuur en de geur is gewoon zo’n groot pluspunt dat dit mij heeft overtuigd.

 

De Physicians formula butter bronzer is verkrijgbaar bij DI voor € 14,92

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge