Permanente make-up op mijn wenkbrauwen

Bijna twee weken geleden liet ik permanente make-up op mijn wenkbrauwen zetten. Ik liet dit doen bij het schoonheidssalon waar ik werk, schoonheidssalon Sentido. Ik vertel je vandaag hoe dat in zijn werk gaat en wat ik er zelf van vind.

Hoe gaat dit allemaal in zijn werk?

IMG_20160402_151135

Als eerste de verdoving aanbrengen op de wenkbrauwen. Dit werd van te voren al gedaan ( daarom mijn speldje in mijn haar)

Dan is het tijd om de juiste kleur te kiezen. Ik heb gekozen voor een bruine tint. Je kunt nog altijd donkerder gaan, maar het is best dat je kiest voor een kleur dat het best aansluit bij je eigen wenkbrauwen. Voor ze van start gaan tonen ze ook nog even de kleur, om te zien of je dit de goede kleur vindt.

En dit is het apparaat voor permanente make-up aan te brengen, hier begint het allemaal mee. Terwijl dat ze de kleur aanbrengen ( met een naaldje tussen je wenkbrauw haartjes) word het tussendoor ook allemaal nog verdoofd. Zodat je er bijna niets van voelt. Ik moet zeggen dat de pijn ( eerder een lastig gevoel) wel meevalt. Ik had het veel pijnlijker verwacht. Tussendoor wordt je ook steeds gevraagd of alles nog oké is. Dus dat vind ik wel fijn. En na iets langer dan een half uurtje ben je er eigenlijk vanaf! Dus het gaat eigenlijk vrij vlot en zonder dat je het weet is het gedaan.

Hierna is de nazorg ook wel erg belangrijk. Je moet er voor zorgen dat je ‘ s morgens en ‘ s avonds de zalf/crème die je meekrijgt er aansmeert ( een weekje ongeveer). Want de dagen nadien verschijnen er korstjes. Die vallen er van zelf wel af een hoef je dus niet aan te komen. Oké, en nu is het tijd voor het resultaat. Ik toon eerst een foto mijn wenkbrauwen zonder dat er iets aan gedaan is. Dan als ze net zijn gedaan en dan het resultaat van hoe het er nu uitziet.

Voor de permanente make-up op mijn wenkbrauwen

Hier heb ik niks op mijn wenkbrauwen gedaan ( geen wenkbrauwpoeder). Ik heb van mijzelf redelijk lichte wenkbrauwen en ik vind dat ze wat meer vorm ( opvulling van kleur mogen hebben)

Resultaat

En hier zie je duidelijk dat mijn wenkbrauwen nog maar net zijn gedaan. De kleur is nog heel intens aanwezig en mijn wenkbrauwen vallen hier ook goed op. Dit effect verdween echter vrij snel, want dit is uiteraard wel te donker.

Dit is het resultaat van een paar dagen later. Hier zie je, als je goed kijkt de korstjes zitten. Ik vind dat dit er zo ook al mooi uitziet. Ik heb het graag als mijn wenkbrauwen opvallen. Een weekje later werden ze nog een beetje lichter zoals je op onderstaande foto’s ziet.

blog1

En dit is hoe mijn wenkbrauwen er op dit moment uitzien. Ik vind het heel erg mooi en natuurlijk gedaan, maar ik mag nog voor een bijwerking gaan zodat ze er nog iets donkerder uitzien ( dat vind ik namelijk erg mooi) Ik post dan zeker nog een foto op mijn Facebookpagina. Maar ik ben heel tevreden over hoe alles is verlopen. Voor de permanente make-up op de wenkbrauwen betaal je € 280. Sommige mensen vragen zich af waarom de prijs zo hoog is. Dat komt omdat ze geen tattoo inkt gebruiken zoals sommige schoonheidsspecialisten die dat wel gebruiken. En ook doordat ze kwalitatieve/dure producten en apparatuur gebruiken, de pigmenten die ze gebruiken zijn ook van heel erg goede kwaliteit. En uiteraard omdat je er jaren goed mee bent. Voor mij is dit toch wel enkele minuten uitgespaard in de ochtend. De bijwerken zijn ook in deze prijs inbegrepen.

Ze doen ook nog andere behandelingen, maar daarvoor verwijs ik je graag door naar hun website. Ze hebben ook een Facebookpagina.

Vastleggen in volledig scherm 12042016 193219.bmp

SCHOONHEIDSSALON SENTIDO 

Rode Kruisstraat 5
9400 Ninove
054 / 24 50 70

Wat denk jij van permanente make-up? Is het iets voor jou?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Melissa says:

  Lijkt met zeer handig! Maar zou toch niets voor mij zijn :)
  Melissa onlangs geplaatst…Life As We Know It #39: Mijn PaasvakantieMy Profile

 2. Bibiane says:

  Ik vind het heel erg mooi en natuurlijk geworden, knap! Hoewel ik het mooi vind zou ik het zelf niet meteen laten doen, mede omwille van de prijs (daarvoor laat ik liever een echte tattoo zetten en teken ik dan zelf mijn wenkbrauwen wel bij :) )

 3. Miss says:

  Ziet er goed en toch erg natuurlijk uit!
  Miss onlangs geplaatst…The body shop // Blue corn 3 in 1 deep cleansing maskMy Profile

 4. Vanessa says:

  Wauw, ik vind het resultaat heel mooi! Het lijkt me ontzettend handig om je wenkbrauwen niet elke ochtend meer te hoeven bij kleuren. De prijs houdt me nog een beetje tegen, maar misschien ga ik er wel voor sparen want ik vind de voor & na echt wel geslaagd. Fijn om te lezen dat de pijn ook meevalt X
  Vanessa onlangs geplaatst…Moederdag tip: Geef mama een wellness beleving met de Therme Luxe GeschenkdozenMy Profile

  1. Jana says:

   Het is echt heel erg fijn en inderdaad zo handig :D

 5. manon says:

  Ik vind het resultaat er heel erg goed uitzien
  manon onlangs geplaatst…Antwerpen Shoplog | Mac, The Body Shop, Ici Paris & MeerMy Profile

 6. Ina says:

  Fijn om te lezen, ik was zelf al een tijd opzoek naar een salon in België waar ze dit goed kunnen. :)
  Ina onlangs geplaatst…Video | Mijn eerste stageweek als animatorMy Profile

 7. Amélie says:

  Persoonlijk zou ik het nooit kunnen doen want ik heb schrik van naalden en spuitjes maar toch ziet het me tof uit!
  Amélie onlangs geplaatst…Photo diary #11 I Efteling, ijsjes eten en bij O&OMy Profile

 8. Layla says:

  Het ziet er wel heel erg netjes uit moet ik zeggen
  Layla onlangs geplaatst…My make-up wishlist • High-endMy Profile

 9. Ziet er goed uit meid! wat tof

  1. Jana says:

   Dankjewel :D

 10. […] Dit is mijn wenkbrauw zonder product ( let op ik heb wel permanente make-up op mijn wenkbrauwen, maar dit is deels vervaagd) […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge