Paul & Joe make-up herfst/winter 2019 🍁

Paul & Joe is een make-up merk waar ik al jaren fan van ben! Ik was dan ook heel blij als ik de nieuwste make-up voor de herfst en winter mocht uitproberen. Kijk je mee?

Kijk eens naar die mooie verpakking! Ik vind het zo bijzonder en mooi om zo’n kattenlipstick uit mijn handtas te halen. Wat ik zo plezant vind aan Paul & Joe is toch wel dat ze hun make-up steeds tot detail uitwerken. Zelf op de lipstick staat een bloemetje op afgebeeld. De kleur is ook wel mijn ding.

Lipstick: € 19

Case: € 10

Dan het pareltje van de collectie is toch wel deze primer van Paul & Joe. Dit zet ik echt op mijn make-up tafel, omdat ik persoonlijk vind dat het alleen al mooi is om naar te kijken. Maar natuurlijk is de werking van dit product ook heel erg belangrijk! Die is ook nog eens subliem. Ik droeg make-up naar mijn werk ( in een crèche ) en mijn make-up zat op het einde van de dag nog perfect! En kun je geloven dat sommige kindjes met hun handjes steeds aan je gezicht komen om te voelen? Nu dit was toch echte de perfecte test! De primer ruikt ook nog eens goed ook!

Primer: € 32

Swatches van beide producten

En nog een volledige look. De lipstick zorgt voor een mooie glanzende finish en daar hou ik persoonlijk wel van. Ook het kleurtje vind ik ideaal voor dagelijks gebruik. Ik ben fan!

Wil je nu ook deze make-up producten aankopen? Je kan hier je verkooppunt vinden.

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge