Paradise extatic waterproof mascara

Een weekje geleden ongeveer kreeg ik een heel leuk pakketje binnen van L’oréal. Het was de nieuwste Paradise extatic waterproof mascara die ik mocht uitproberen. En eigenlijk was ik hier zo benieuwd naar, dat ik hem enkele daagjes nadien al heb geprobeerd.

Een blauw – groene verpakking doet mij meteen wegdromen naar een vakantie. Kortom deze mascara ziet er echt zo leuk en aantrekkelijk uit. Ook wel belangrijk vind ik! Nog een leuk detail is dat het een waterproof mascara is, dus eigenlijk wel ideaal voor op vakantie..

En dit is het borsteltje, niet zo heel speciaal. Maar het lijkt mij wel een fijn borsteltje om de mascara aan te brengen op de wimpers. Ik was nu wel heel benieuwd naar het resultaat.

Het is een waterproof mascara, dus dat is ook wel even belangrijk. Want geloof mij, met gewone make-up remover krijg je het er niet af.

Zonder mascara

Met mascara

Ik vind dat je het resultaat op deze foto nog niet zo heel goed ziet, want zo lijken mijn wimpers aan elkaar de plakken. Maar het volume is wel echt wow!

Zonder mascara

Met mascara

Kijk eens aan! Dat ziet er toch veel beter uit! Ik vind dat het mijn wimpers echt een valse wimper effect geeft en dat wil iedereen toch?! Ik ben dus heel tevreden en dit met twee laagjes. Toppertje toch?!

De Paradise extatic waterproof mascara is verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat, Di,.. voor € 14,99.

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Vanessa says:

    De mascara ziet er mooi uit. Leuke zomerse verpakking ook! X
    Vanessa onlangs geplaatst…Nieuwe canvas van LaraMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge