NIEUW! Make-up van Yves Rocher ( Good vibes only)

Make-up is nog altijd iets dat ik heel erg graag uitprobeer. Zo vandaag test ik een nieuwe lipstick & highlighter van Yves Rocher. Ben hier zo benieuwd naar!

Qua lippenstift koos ik voor een nude kleur ofwel een neutrale kleur. Dit is niet zomaar een lippenstift, maar een marmeren lippenstift. Dus steeds een wisselend resultaat. Doordat je twee kleuren hebt. De formule is verrijkt met voedende kokosolie. De lippenstift werk dus ook nog verzorgend ook. Top toch!

Highlighter is iets wat ik heel graag gebruik. Ik geef toe dat ik highlighter eigenlijk zelfs dagelijks gebruik. Want ik hou er echt van. Persoonlijk vind ik highlighter in een stick iets minder handiger in gebruik. Maar ik wil deze highlighter stick in de kleur ‘rosé’ wel een kans geven. Want zoals je kunt zien op de swatches heeft de highlighter een prachtige glans. De lipstick is ook mooi van pigment.

Zie hier het resultaat! Amai de lippenstift is wel veel lichter dan dat ik had verwacht eigenlijk! Ik dacht persoonlijk dat dit kleurtje toch wel iets donkerder zou zijn. Maar ik vind het wel niet mis staan. Ik moet volgens mij gewoon nog wennen aan het feit dat het een ander kleur is dan dat ik gewoon ben. De highlighter vind ik gewoonweg prachtig! Ideaal voor een naturelle look en het feit dat hij lang blijft zitten is ook een groot pluspunt!

 

Heb jij make-up van Yves Rocher?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge