Only You New York palette

Oogschaduw paletten, eigenlijk ben ik er zo’n grote fan van! Ik gebruik ze zo graag. Liever dan zo aparte kleurtjes. Only You ( huismerk van Ici Paris XL) komt uit met een nieuw oogschaduw palette het New York palette.

Het Only You New York palette zit in een hele mooie glanzend zwarte verpakking! Dit vind ik zo mooi en klassiek. De afbeelding van New York op het palette heeft toch net wat extra’s en dat vind ik hier zo origineel aan. Vroeger was ik zo maar fan van aparte oogschaduw, ook wel mono oogschaduw genoemd, maar nu grijp ik zoveel sneller naar de oogschaduw palette. De reden hiervoor is omdat je bij een palette meteen alle leuke kleurtjes bij elkaar hebt.

Met dit palette kun je zowel een dagelijkse look maken als een hele feestelijke look of zelfs smoky eyes.

Alle swatches vond ik allemaal even goed en intens! Maar de laatste rij dat is toch echt wow! Zeker de zwarte kleur is zo intens en perfect voor smokey eyes.. maar ik koos toch voor een iets meer dagelijkse look.

Ik maakte met dit palette een echte dagelijkse look! En van dit soort combinatie’s houd ik persoonlijk wel van! Ik vind ook dat de kleurtjes gemakkelijk blenden en mooi overkomen op het ooglid. Ik kijk al uit naar de mooie feestlooks die ik met dit palette kan maken.

De prijs is nog beter! Voor € 9,99 kan je dit palette aankopen bij Ici Paris XL

 

Liefs,Jana.x

Comments

  1. femketje says:

    die groene tint ziet er zo mooi uit op de swatch :D
    femketje onlangs geplaatst…Stamped Graveyard Nails (Halloween Design).My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge