Naturelle make-up look

Naturelle make-up look

Op dagen dat ik school heb, heb ik niet veel tijd om uitgebreid mijn make-up te doen, maar dan kies ik voor naturelle make-up look en die laat ik jullie vandaag zien.

Naturelle make-up look

Zo ziet mijn make-up look eruit als ik naar school ga of als ik eens niet veel tijd heb. Door een paar make-up producten te gebruiken zie ik er toch al veel frisser uit. En je ziet bijna niet dat ik make-up draag. Daarom noem ik het mijn naturelle make-up look. In het weekend of als ik eens ergens naartoe durf ik wel wat meer make-up producten te gebruiken dan dit. Dan probeer ik een mooie ooglook te maken of draag ik een keertje een lipstick.

Naturele make-up look – de producten

Voor ik begin aan mijn make-up look begin ik met een dagcrème van Nivea. Ik begin altijd met mijn wenkbrauwen, even epileren van mijn wenkbrauwen en een beetje wenkbrauwpoeder aanbrengen. Dan een klein beetje BB cream en redelijk veel concealer onder de ogen. Afwerken met een laagje transparante poeder of mijn Yves Rocher poeder. Een zwart lijntje op mijn waterlijn en afwerken met een mascara die ik van voorlopig Bourjois gebruik. Voor een extra glans gebruik ik een highlighter van The Balm en tegenwoordig gebruik ik graag de cherry blossom girl blush. Op mijn lippen gebruik ik nu nog een lippenbalsem van Carmex. En voila dit is mijn naturelLe make-up look, die ik bijna dagelijks draag.

Heb jij ook een naturele make-up look? Of draag je elke dag graag een ooglook?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Manon says:

  Mooie dagelijkse look!

 2. Kirsten says:

  Wauw mooie look, heel natuurlijk daar hou ik wel van!
  Kirsten onlangs geplaatst…3x roze lipstickMy Profile

 3. Natasja says:

  Heel mooie en natuurlijke look! Alleen mis ik persoonlijk nog een zacht tintje van kleur (bv. op de ogen of lippen).. zelfs bij een natuurlijke look :D anders doe ik wel geen make-up op haha. Teveel moeite xD
  Natasja onlangs geplaatst…Garancia | Pschitt Magique New SkinMy Profile

 4. Heb sowieso een voorkeur voor een naturel look. Dus ik ben fan! ^^

  x Aurélie
  Aurélie – lovelifelovefashion onlangs geplaatst…Fashion/Deco: Loavies’s Sweet Spring EssentialsMy Profile

 5. Melissa says:

  Mooie look! Ik draag meestal wel een naturelle look x

 6. Delphine says:

  Naturel is altijd goed voor school of werk. Je wilt ook niet niets dragen, maar toch ook niet te veel. Je huid lijkt mooi egaal nu!
  Delphine onlangs geplaatst…Mijn Rituals Smooth Operator!My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge