My obsession : beautiful makeup storages. (Ideas)

Ik heb al een hele tijd een hele grote obsessie van hele mooie opbergmethodes voor je make-up in op te bergen en deze wou ik vandaag graag met jullie delen.

Make Up | via Tumblr

Tumblr

Easy, pretty

™ | A Fashion Blog

Ik vind het bijvoorbeeld heel erg mooi hoe bepaalde mensen hun make-up kwasten opbergen. Je hebt zoveel leuke manieren om ze op te bergen in een glazen bokaal maar als je er nu wat versiering in de glazen bokaal doet, ziet dat er al veel leuker uit. Ook vind ik pennenbakjes ook een leuke manier om kwasten op te bergen.

Acrylic cosmetic storage with beauty storage and Chanel make up!

Makeup Tray makeup cosmetics organize organization organizing organization ideas being organized organization images tray makeup organization

Cosmetic storage girl makeup storage organize organization cosmetic make-up organizing organization ideas being organized

Ook vind ik het erg mooi om je make-up op te bergen in doorzichtige lades. Dan zie je al je mooie make-up zitten en zie je meteen welk product je in handen hebt. Jammer genoeg zijn deze soort van ladeverdelers erg duur in aankoop, maar ik vind het wel mooi om bijvoorbeeld gewoon je mooiste make-up in op te bergen.

Makeup

Heaven

<3

Love

Wat denk je dan van deze mooie make-up tafels? Ik wou dat ik net zoals bovenstaande foto’s zo een mooie make-up/kaptafel had. Ik zou elke dag ( als ik tijd heb tenminste) de tijd nemen om uitgebreid mijn make-up te doen. Wat ik ook mooi vind zijn van die ronde, Hollywood lampen voor rond je make-up spiegel.

Tumblr

Store it: Beautiful cosmetics and makeup storage ... | Home: Organise…

Makeup

Cosmetic Storage

Als laatste wou ik jullie deze opberg methodes zeker niet onthouden. Want ik vind je make-up opbergen in een gewoon wit kastje ook wel erg mooi. Of gewoon heel netjes verdelen in vakken? Daar hou ik persoonlijk wel van. Ik berg mijn make-up nu ook op een andere manier op, doordat ik een verdeler in mijn kast heb ziet dit er veel overzichtelijker uit. Maar nu ik deze inspiratie heb gezien ga ik nog wat veranderen aan mijn make-up stash.

Hopelijk hebben jullie wat gehad aan deze beautiful makeup storages.

Deze foto’s zijn afkomsig via Pinterest en Weheartit

Liefs,Jana.x

 

 

Comments

 1. Mirjam says:

  Oh hier kan ik ook uren naar kijken! Zeker die make-up tafels zijn zo mooi, en inspiratie opdoen om nagellak op te bergen is eindeloos ;)

 2. Michaela says:

  Super leuke inspiratie ;)

 3. Mandy says:

  Heel mooi om te zien!

 4. Sophiee says:

  Wat een prachtige afbeeldingen!

 5. Kirsty says:

  Oohh ik kan zo genieten van dit soort plaatjes! Ik vind mijn make-up in doorzichtige kastjes opbergen het mooist, omdat ik graag wil zien wat ik heb zodat ik ook sneller alles gebruik dat ik heb :)

 6. julia says:

  wat een mooie manieren om je make-up op te bergen!
  Ik krijg hier echt veel inspiratie van ;)

  Bedankt!

  Julia

 7. Myrthe says:

  Wat een mooie inspiratie foto’s!

 8. saskia says:

  Ik vind het ook zo leuk om te bekijken en ook de filmpjes daarvan!! Ikea Komt heel vaak voorbij en daar komen ook mijn oplossingen vandaan!! en action trouwens!!

 9. Manon says:

  oh dat ziet er allemaal geweldig uit <3

 10. Jana Vmh says:

  Fijne inspiratie! ik zou ook wel zo’n meubel willen hebben :)

 11. Bianca says:

  Leuke inspiratie!

 12. Michaela says:

  Krijg er meteen inspiratie van!

 13. Ayla says:

  heel mooie foto’s! xx

 14. FSHN Forward says:

  Wat een prachtige foto’s!

 15. Shana says:

  Ik kijk graag naar zo’n foto’s, inspirerend ^^

 16. Vanessa says:

  Ziet er allemaal heel mooi uit! x

 17. Petra says:

  het ziet er echt allemaal heel erg keurig uit, …leuk!

 18. Marijke says:

  Erg leuke inspiratie!!

 19. Anine says:

  Ik deel absoluut je obsessie met makeup storage. Ik kan niet wachten tot ik eindelijk uit huis ga en m’n spullen deftig kan sorteren en een mooi beautyhoekje kan inrichten want het is nodig, ik bewaar nu alles in 1 klein schuifje (!) en die explodeert zowat ondertussen ;)

  Ik deed ook onlangs een post over beautyorganisatie/beautyhoekjes! Check het hier: http://redlipsandbeautybits.blogspot.be/2014/01/pinspiration-beauty-corner.html

  xoxo Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

 20. […] make-up tafel heb ik zeker! Of bedoel je mijn inspiratie post […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge