Mijn vier concealers die ik jullie aanraad

Concealer, dat is zoiets moeilijk vind ik. Voor mij was het persoonlijk een hele zoektocht voordat ik een goede concealer had gevonden. En nu heb ik er eigenlijk vier! Zowel budget als iets duurder. Kijk je mee?

De budget concealers

Zie hier mijn twee favoriete budget concealers! De lasting perfection concealer is volgens mij echt een concealer die heel erg populair is in Engeland. Telkens ik naar Londen ging/ga kocht ik deze concealer. Ik vind het zo’n fijn concealer en dat voor minder dan € 5 kun je hem aankopen bij de Superdrug, dus ook is hij gemakkelijk online te vinden. Maar wil je nu net niet online bestellen dan raad ik jullie de eraser eye aan van Maybelinne. Het sponsje waarmee je het moet aanbrengen is nu niet echt ideaal of echt hygiënisch, maar hij dekt echt perfect je donkere kringen. Ik kocht deze in de Carrefour trouwens.

De iets duurdere concealers..

Ik denk dat de MAC pro longweer mijn eerste echte dure aankoop moet geweest zijn. Ik vind dit een hele goede concealer, maar het pompje is onhandig! Ik neem altijd veel te veel. Dat is dus wel het nadeel, maar als je zoals mij wel last heb van kringen onder de ogen is dit een heel erg dekkende concealer. Dan als laatste hebben we nog de magical concealer van Germaine de Capuucine ( verkrijgbaar bij verschillende schoonheidssalons) en dit is ook een fijne! De applicator en de textuur op de huid vind ik heel aangenaam. Maar hij kost toch net dat tikkeltje meer natuurlijk! Maar dan heb je natuurlijk wel wat meer..

Wat is jou favoriete concealer?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge