Mijn nieuwe passie / YouTube

Als jullie mijn blog al lang volgen weten jullie dat ik ongeveer twee jaar geleden ook filmpjes maakte. Ik vertel jullie vandaag waarom ik gestopt ben en vandaag terug begonnen..

Het begon allemaal terug met deze intro.. ik besloot na een stop van 2 jaar terug te beginnen met beauty & lifestyle. Maar waarom ben ik nu precies gestopt?

Waarom ben ik gestopt?

Moeilijke wegen vaak leiden naar prachtige bestemmingen rose

De reden dat ik stopte met YouTube is door de commentaren van andere of gewoon de schrik hebben dat klasgenoten deze filmpjes te zien zou krijgen. Daarom ben ik eigenlijk gestopt. Ik had eens een slechte commenteer gekregen en dat was zo belachelijk eigenlijk! Die commentaar is een beetje blijven hangen en zo is dit gekomen. Beetje stom eigenlijk, maar ik trok mij dat dan ook enorm aan. Nochtans mijn kanaal was net aan het groeien.. zeker dit filmpje:

Populair filmpje

Dit filmpje die maar liefst 7400 bekeken is, dat is mijn meest populaire filmpje! Ik vind dit nochtans niet mijn beste filmpje, maar blijkbaar veel van jullie wel.

En verder..

Momenteel heb ik dus echt de smaak te pakken! Ik vind het enorm leuk. Sinds kort staat ook mijn eerste vlog online en dit vond ik ook leuk om te doen. Mijn views die zijn nu nog iets lager omdat het een tijd geleden is dat ik video’s heb geplaatst op mijn Youtube kanaal, maar ik vertrouw erop dat er nog kijkers en abonnees bij komen.

En verder?

www.maisonjaccollection.com Welcome to Maison Jac Collection Lifestyle Brand. We are dedicated to supporting and promoting independent suppliers and product manufacturers in the sale of their products around the world.

Verder ga ik nog meer beauty & lifestyle video’s maken. Ik ga ook proberen om tips te delen ivm mijn werk als schoonheidsspecialiste ( make-up tips, huidverzorging enz..). Ik probeer momenteel één video per week, hoewel ik er nog meer zou willen maken. Maar het bewerken kost veel tijd. Ik bewerkt mijn video’s trouwens met Filmora.

Hebben jullie nog leuke suggesties voor video’s?

Abonneer hier op mijn kanaal.

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. femketje says:

  ik snap wel dat comments soms heel demotiverend kunnen zijn! maar gewoon door gaan want je filmpjes zijn leuk and you should do what you love :)
  femketje onlangs geplaatst…Catrice – California In A Box Bronzer & Blush Palette.My Profile

  1. Jana says:

   Je hebt helemaal gelijk! :D

 2. Vanessa says:

  Superleuk dat je terug met Youtube bezig bent! Probeer je van die comments niets aan te trekken. Via het internet is het gemakkelijk om een grote mond op te zetten. Gewoon doorgaan en er plezier aan beleven! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Hoe ik het moederschap tot nu toe ervaarMy Profile

  1. Jana says:

   Superlief! Dankjewel :-) xxx

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge