Mijn beauty favorieten van afgelopen maand

De maand september is nog niet voorbij, maar ik wou jullie toch graag mijn beauty favorieten laten zien. Ik heb toch heel wat nieuwe producten leren en die wil ik graag aan jullie laten zien.

 

Erborian BB cream

Als eerste een bb Cream die ik echt onverwacht heel fijn vond! Van deze BB Cream van Erborian heb je helemaal niet veel nodig en mijn huid ziet er al meteen stralend en verzorgd uit. Je kunt deze BB Cream aankopen bij Ici Paris XL.

Maybelline Lemonade craze oogschaduw palette

Dit oogschaduw palette is gewoonweg prachtig! De kleuren,textuur.. prachtig gewoon! Met de palette kun je ook gewoon een hele mooie look maken voor overdag, maar ook voor in de avond.

Confetti body scrub Rituals

Opzoek naar een hemelse scrub?! Dan is deze scrub van de allernieuwste lijn van Rituals perfect! Hier kun je trouwens het artikel terug lezen.. Deze scrub heeft zo’n hemelse structuur en ook nog eens een zoete geur, maar niet te zoet. Ik vind ook de structuur erg fijn.

Chanel Bonheur

Het is niet echt een lipstick, maar ook geen lippenbalsem. Zo meer tussenin. Dit make-up product van Chanel heb ik leren kennen toen ik nog naar school ging. Want deze kleur ‘bonheur’ was en is de perfecte kleur voor een zomertype eigenlijk.

Hollister bodyspray

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik dat Hollister echt super leuke body sprays heeft! Ik moet toegeven dat ik de kleding niet altijd top vind ( heb er wel een jas van). Ik vind dit geurtje met kokos echt zo zomerfris eigenlijk!

Catrice brow colorist

Dit make-up product heb ik leren kennen dankzij mijn blog en ik ben ook meteen fan! Dit is een budget wenkbrauw product en zorgt ervoor dat mijn wenkbrauw echt een mooie opvulling krijgen en de kleur blijft ook nog eens goed zitten. Perfect dus!

Wat is jou favoriet product van deze maand?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. femketje says:

  die brow gel is zeker super fijn :D
  femketje onlangs geplaatst…Pink Gellac Gelpolish (Some Swatches & Review).My Profile

 2. Tessa says:

  Wat super tof die confetti bodybutter

  1. Jana says:

   Ja hé! Echt een grote favoriet van mij :-)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge