Mijn beauty bestelling bij Boots

De webshop Boots is helaas al een tijdje gesloten voor diegene die het nog niet wisten. Toen ik het hoorde dat de webshop zou sluiten was slechts een dag of twee op voorhand. Dus ik wou er toch graag nog bestellen! Ze verkopen er o.a. Soap & Glory,Liz Earle,Nip Fab,..

 

Mijn beauty bestelling bij Boots1

Als eerste heb ik een kleine voorraad aangelegd van mijn favoriete scrub van St. Ives. Ik vind de korrel zo fijn, want je voelt hem echt op je gezicht. Maar niet zo dat de korrel te grof is. Je hebt ook maar een klein beetje van de scrub nodig, dus hij is wel zuinig in gebruik.

Mijn beauty bestelling bij Boots2

Dit merk Nip Fab kende ik van andere blogs en ik had er al heel wat van gehoord. Ik kocht de glycolic fix daily cleansing pads en ook nog een serum. De bedoeling van beide producten is dat het dieper in de huid werkt dan andere huidverzorgingsproducten.

Mijn beauty bestelling bij Boots4

Normaal houd ik niet zo van de geur lavendel, maar om in slaap te vallen wel. Ik was enorm benieuwd naar deze pillow mist dus besloot ik hem ook maar een keertje te proberen.

Mijn beauty bestelling bij Boots8

Ik houd echt van badschuim! Het heeft zo een beetje een luxueus gevoel. En al zeker als het naar marshmallows ruikt, jummie!

Mijn beauty bestelling bij Boots9 Mijn beauty bestelling bij Boots12 Mijn beauty bestelling bij Boots20

Mijn beauty bestelling bij Boots122

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn beauty bestelling bij Bootsrf

Mijn beauty bestelling bij Bootse

Dat ik fan ben van het merk Soap & Glory dat wist je al wel, maar zo een grote fan?! Ik kocht nog mijn favoriete scrub, want die is momenteel al aan de helft. Een body wash en ook nog een body lotion. Ik vind de geur zo heerlijk en fris en zoet tegelijkertijd. Daarom kocht ik ook nog parfum en body spray. Dan als laatste twee producten zie je ook nog een gezichtsscrub en het potje dat je hierboven ziet is een peeling en masker in één. Ideaal!

Mijn beauty bestelling bij Bootsfv

Mijn beauty bestelling bij Boots124

Mijn beauty bestelling bij Boots85  Op bovenstaande foto zie je ook nog de make-up producten die ik kocht. Ik kocht van het merk Barry M een glitter dust. Dus een losse glitter en ook nog twee oogschaduw potloden en een lash saver ( een basis voor onder je mascara)

Van het merk Soap & Glory kocht ik ook nog een poeder die ik gebruik voor onderweg eens mijn make-up bij te kunnen werken.

Mijn beauty bestelling bij Boots222

Dan komen we aan als allerlaatste aan bij Liz Earle. Hiervan kocht ik een reiningsproduct, maar dit is een reserve product en dan nog een lotion voor de laatste vuilrestjes te verwijderen.

Zo, dat was het! Ik had de producten heel snel in huis en nu ga ik alles uitproberen. Helaas is de webshop dus gestopt. Maar goed nieuws! Je kan de producten ook gewoon bestellen als je het even intikt op google vind je ze gemakkelijk terug.

Waar ben jij het meest benieuwd naar?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Kelly says:

  Wat een fijne bestelling! Ik ben dol op de producten van Soap & Glory :)
  Kelly onlangs geplaatst…Mijn herfst favorietenMy Profile

  1. Jana says:

   Ik ook :D

 2. Vanessa says:

  Wat een mooie aankoopjes! Fijn dat je nog dingen hebt kunnen bestellen. De producten van Soap & Glory spreken mij het meeste aan. X
  Vanessa onlangs geplaatst…Voor het najaar 2017 krijgen we verfijnde lampenMy Profile

 3. Bianca says:

  Wat een mooie producten heb je gekocht! Wel jammer dat de webshop is gestopt x

 4. Wat een leuke bestelling, zo balen dat de webshop niet meer bestaat! Die scrub wil ik ook ooit nog eens gebruiken, hoor ik mega veel goede dingen over.
  Nienke Hilbrands onlangs geplaatst…The Body Shop Vanille Pumpkin.My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge