Maybelline tattoo brow

Toen ik aan jullie vroeg naar wat jullie het meest benieuwd waren, dan was het toch wel de Maybelline tattoo brow. Ik heb dit make-up product voor jullie uitgeprobeerd en ik vertel jullie vandaag mijn eerlijke mening.

Tattoo Brow Tattoo Brow1 Tattoo Brow2

De Maybelline tattoo brow is dus een soort van peel-off gel tint die je ongeveer drie dagen laat genieten van mooie ingekleurde wenkbrauwen. Het laat dus als het ware een afdruk achter op de haren en de huid. Dus je kunt ook je eigen wenkbrauw vorm aanpassen. Wat was ik hier benieuwd naar!

Tattoo Brow54 Tattoo Brow12

De Maybelline tattoo brow zit in een zwarte verpakking met gouden letter en dat vind ik wel erg mooi! Het trekt volgens mij ook de mensen meteen aan.

Afbeeldingsresultaat voor Maybelline tattoo brow

Dit zijn alle tinten en ik heb dark brown. Ik weet niet 100% ZEKER of alle kleuren ook hier in België/Nederland verkrijgbaar zijn.

Tattoo Brow4

Zo ziet het borsteltje eruit, ik zou gekozen hebben voor een iets fijner borsteltje, want dit vind ik wel redelijk groot als je netjes wil werken.

Anastasia Beverly Hills dipbrow voor

Dit is mijn wenkbrauw zonder product ( let op ik heb wel permanente make-up op mijn wenkbrauwen, maar dit is deels vervaagd)

Tattoo Brow tijdens

Hier heb ik de Maybelline tattoo brow aangebracht. Ik heb het proberen netjes te doen.

Tattoo Brow na 1

Dan heb ik het twintig minuten laten zitten en dan kun je er aftrekken ( peel-off). Je kunt het ook langer laten zitten ( een nacht bijvoorbeeld, dan blijft het werkelijk 3 dagen zitten,kwam ik pas later achter). Bij twintig minuten slechts 1 dag.

Tattoo Brow na2 Tattoo Brow res

VOOR &NANa twintig minuten is dit het resultaat! Ik ben heel erg tevreden over hoe dit eruit ziet, maar ik vind wel dat wat langer duurt dan gewoon bijtekenen. Dan zou ik er persoonlijk wel voor kiezen om het een nachtje te laten zitten, want dan heb je er wel wat meer aan. Maar ik vind het concept wel leuk gevonden! Ik ga dit zeker eens proberen om het langer te laten zitten. Ik vind het zeker het proberen waard!

De Maybelline tattoo brow is verkrijgbaar voor € 14,99 bij de Kruidvat.

Heb jij dit al geprobeerd?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. femketje says:

  ik vind het effect niet verkeerd :D
  femketje onlangs geplaatst…Nails – Purple & Black Dragmarble – Halloween.My Profile

 2. Natascha says:

  Hier was ik ook super benieuwd naar! Ik vind het effect ook niet verkeerd maar zou dan ook gelijk voor de 3 dagen willen gaan :)
  Natascha onlangs geplaatst…Voor de onzuivere huid | IK Skin Perfection 3 in 1 FOAM+ active washMy Profile

 3. Vanessa says:

  Wat een mooi resultaat! Dat had ik niet verwacht. Ik zou het ook een nacht laten inwerken voor het beste resultaat. Voor één dag zou ik gewoon mijn wenkbrauwen bijtekenen. X
  Vanessa onlangs geplaatst…Interieur trend: ronde design salontafelsMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge