Maybelline super stay matte ink

Tegenwoordig durf ik wel eens een feller lipkleurtje dragen. Ik was dan ook erg enthousiast toen ik de Maybelline super stay matte ink mocht uitproberen. Zo kon ik hiermee alvast experimenteren.

Ik mocht deze vier kleurtjes uitproberen, zoals je kunt zien zijn het vooral roze tinten. Maar er zitten ook twee opvallende kleuren tussen. De oranje tint is een kleur die ik niet meteen zou dragen en de paarse tint ook niet. Maar wie weet is het wel een leuke uitdaging. Het zijn ook matte tinten, dat vind ik altijd wel mooi staan. De verpakking is trouwens ook matte. Vind ik altijd wel een tof detail.

Dan mogen de swatches natuurlijk niet ontbreken. Je kunt ook zien dat ze matte aan het opdrogen zijn. De Maybelline super stay matte ink zijn stuk voor stuk echt mooie en goed gepigmenteerde kleuren. Er zit ook voor iedereen wel een kleurtje tussen, maar ik had wel één favoriet…

De kleur ‘savant’ is mijn persoonlijke favoriet. Niet te licht, maar ook niet te donker. Ideaal voor de tijd van het jaar vind ik. Ook de lichtere tinten vind ik mooi. Deze kleuren zijn meer zo wat alledaags. Of ik de oranje tint zou dragen? Nee, die is iets minder mijn ding. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. Blijven ze goed zitten? Ja! Na een hapje en een drankje zat de kleur er nog altijd op. Ik ben fan geworden. Dus ik denk dat ik nog ga kijken of ik nog kleurtjes wil uitproberen.

 

De Maybelline super stay matte ink is verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat,Di voor € 10,99.

 

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Mooie kleuren! Ik ben over het algemeen niet zo’n fan van matte lipproducten. Ze trekken zo in de huid en dat een vervelend gevoel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge