Maybelline color sensational made for all lippenstift

Lippenstift is zo’n make-up product dat ik eigenlijk wel wat meer zou moeten dragen. Misschien komt daar verandering na het testen van de Maybelline color sensational made for all lippenstift?

Hoe leuk is dat doosje waar de lippenstiften in zaten? Ik vond het echt eens een uniek pakketje. In de Maybelline color sensational made for all collectie zitten in totaal 6 lippenstiften. Zowel neutrale lichte tinten zoals roze tinten, als donker paars/ rode kleuren.

De nieuwste Maybelline universele lipstick voor jou
– Stel niet langer de vraag: “welke lippenstift staat mij?” en kies met zekerheid
– Ontdek 6 kleuren lippenstift die iedereen sensationeel goed staan*
– Ultra gepigmenteerde formule met een glanzende afwerking

Dus dat wil zeggen dat elke lippenstift in deze collectie bij iedereen mooi staat. Ben benieuwd!

Wow zoveel kleuren! Ik geef toe dat ik alle kleuren er echt wel mooi vind uitzien. Maar ik geef ook toe dat ik donkere kleuren echt wel veel minder draag. Omdat ik dan vind dat mijn lippen dan veel te veel opvallen en zo ben ik persoonlijk niet. Maar laten we eens gaan kijken naar de swatches.

Na slechts één veeg heb je echt een WOW pigment! Dat vind ik nu toch wel een groot pluspunt. Mijn favoriet uit deze zes kleurtjes? Dat is toch wel ‘Mauve for me’. De lippenstift blijft goed zitten en overleefd toch wel een hapje en een drankje. Per lippenstift betaal je € 12 en deze lippenstiften zijn o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat.

 

Welke kleur is jou favoriet?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge