Makeup Revolution skin kiss ice kiss

Highlighters, ik ben er echt een grote fan van! Ik was dan ook zo benieuwd naar de deze budget highighter de Makeup Revolution skin kiss ice kiss.

Het merk Makeup Revolution is een merk dat je in het begin enkel online kon aankopen, maar nu kan je dit merk sinds een hele tijd ook gemakkelijk in de Kruidvat aankopen. Dit is natuurlijk een heel groot voordeel! Ik ben fan van highlighters, dus ik sta altijd wel open om eens een nieuwe highlighter uit te proberen. Dit is een redelijke grote highlighter ( qua verpakking). Er zit toch zo’n 14 gr in, wat toch wel redelijk veel is.

De naam ‘Ice kiss‘ is echt een toepasselijke naam, want dit is eigenlijk echt wel een koele highlighter zoals je wel kunt zien. Ik ben persoonlijk fan van beide, dus zowel koele highlighters als iets warmere. Ik vind de iets warmere wel mooier in de zomer.

Wow kijk is wat een pigment! Dit is slechts na één veegje dat je dit pigment bekomt met de Makeup Revolution skin kiss ice kiss.

Uiteraard moest de Makeup Revolution skin kiss ice kiss highlighter ook wel uitgeprobeerd worden. Dat is voor mij zeker geen probleem, want ik geef toe dat ik zonder highlighter niet de deur uitga. Ik vind dat het zo een echte natuurlijke glow heeft aan je huid. Zo ook bij deze budget highlighter. Zie je die mooie natuurlijke glans? Ik wel! Zo mooi en natuurlijk. Opbouwen is natuurlijk wel mogelijk.

De Makeup Revolution skin kiss ice kiss is verkijgbaar bij o.a.  de Kruidvat voor € 5,95, maar hij is ook online te vinden!

 

Vind jij dit een mooie highlighter?

Liefs,Jana.x

 

Comments

  1. Evelien says:

    Aah hij is zo mooi! Ik begin dit merk steeds leuker te vinden ♥
    Evelien onlangs geplaatst…Mijn sale aankopen 2019 (2018?)My Profile

    1. Jana says:

      Ja hé! Ik ben ook fan x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge