Beauty producten van ‘vroeger’

Soms als ik zo eens mijn schuifjes opendoe van mijn make-up stash kom ik wel een beauty producten tegen waarvan ik denk: ‘ oh heb ik dit nog steeds?!’. Ik dacht dit is wel eens een leuk ideetje voor een artikel!

Lipsmackers

Beauty producten van 'vroeger'

Ooh wat was ik vroeger fan van deze! Ik wou ze stiekem allemaal wel. Maar ze waren best duur voor wat het eigenlijk was. De kleurrijke verpakking sprak mij aan, het merk ( Coca Cola of Fanta) en natuurlijk de smaak. Voor mijn lipsmackers ging ik altijd naar de Claire’s. Dit is echt zo’n winkel waar ik vroeger zo vaak heen ging en eigenlijk kocht ik er altijd wel iets. Ze hadden ook zoveel van die vriendschapskettingen of armbandjes.

Nagellak swatches/ nagellak sparen

Nog een soort van verslaving van mij was toch wel nagellak! Ik wou elk speciaal kleurtje hebben. Kwam er een nieuw kleurtje uit van Essence/ Catrice? Dan moest ik toch wel minstens eentje van hebben! Mijn favoriet waren de liquide Sand nagellakken. Wat deed ik toen nog? Ik had zo speciale wielen waarop je je nagellak kon op swatchen en dat deed ik dan ook, zoveel werk eigenlijk!

Mono oogschaduw

Hoeveel mono oogschaduw ik nog steeds heb! Niet te geloven en eigenlijk? Ik gebruik het echt nooit! Nu gebruik ik het liefs oogschaduw paletten. Maar toen ik nog jonger was altijd mono oogschaduw. Ik wou dan ieder speciaal kleurtje hebben, zelfs blauw?!

Ik vond het wel leuk om dit allemaal nog eens terug te zien en volgens mij zijn er nog wel beauty producten van vroeger, maar ik maak zeker nog een deel 2!

Liefs,Jana.x

Comments

  1. femketje says:

    ja die nail wheels, wat een berg werk was dat zeg om alles te swatchen!
    femketje onlangs geplaatst…February Favourites!My Profile

  2. Vanessa says:

    Leuk artikel! Ik kocht vroeger ook veel mono oogschaduws en nu gebruik ik alleen nog maar paletten. X
    Vanessa onlangs geplaatst…Wat zit er in mijn luiertas?My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge