MAC lipstick ‘Pink Plaid’

Als iemand mij vraagt wat mijn favoriete lipstick merk is, dan is dat zeker vast MAC. Ik vind hun lipsticks zo fijn dat ik er graag nog eentje aan mijn collectie wou toevoegen. Deze keer koos ik voor de MAC lipstick ‘Pink Plaid’.

MAC lipstick 'Pink Plaid' foto MAC lipstick 'Pink Plaid' 3

Iedereen weet volgens mij wel hoe een MAC lipstick er ondertussen wel uitziet. De kenmerkende zwarte huls bedrukt met zilver-grijze letters is er al jaren. En voor mij hoeft daar zeker geen verandering in te komen,want zo weet ik meteen dat dit een MAC lipstick is.

MAC lipstick 'Pink Plaid' 2

MAC lipstick 'Pink Plaid'4

Ik wou heel graag een nieuwe kleur, maar felle kleuren dat draag ik eigenlijk nooit. Toen ik wat begon op te zoeken kwam ik uit op een matte lipstick van MAC namelijk Pink Plaid.  Een roze kleur, maar er zit toch wel wat warmte in deze kleur.

MAC lipstick 'Pink Plaid'swatch MAC lipstick 'Pink Plaid' swatch MAC lipstick 'Pink Plaid' look

De kleur is voor mij echt een winterse kleur vind ik, hij is zo mooi! Ik houd eigenlijk wel van matte kleuren als ik dit zo zie. De lipsticks van MAC blijven ook nog eens goed zitten, dus dat is ook mooi meegenomen. Ik kijk al uit om andere kleuren aan mijn collectie toe te voegen.

MAC lipstick 'Pink Plaid' mac

De lipstick is verkrijgbaar voor € 18 bij een MAC winkel bij jou in de buurt.

Wat vind jij van deze kleur?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. femketje says:

    die kleur staat je echt mooi :D
    femketje onlangs geplaatst…Look – No Foundation.My Profile

  2. Vanessa says:

    Dit kleurtje staat je heel mooi! Ik heb maar één MAC lipstick in de kleur Plumful, maar ik zou er graag nog meer hebben hoor. X
    Vanessa onlangs geplaatst…Alles wat je moet weten over led verlichting!My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge