Maak kennis met Queen Tarzi

Kennen jullie Queen Tarzi? Zo niet zou ik zeker snel verder. Want de webshop Queen Tarzi verkoopt voornamelijk luxery lashes, maar ook nog andere dingen. Laten we even kijken..

De doosjes waar de false lashes of valse wimpers inzitten zijn werkelijk prachtig! Je ziet dat hier heel veel aandacht aan besteed is. En dat vind ik persoonlijk ook wel heel belangrijk. Je ziet dat het echt luxe wimpers zijn.  Want de verpakking ziet er niet alleen prachtig uit, maar ook zijn de wimpers zijn echt wel kwaliteitsvol. Ze voelen goed en stevig aan.

Op de foto : de Ella & Zoe lashes.

Over de Queen Tarzi Lashes

Niet langer je wimpers na één keer weggooien, geen gedoe met lijm die niet goed werkt en eindelijk veelbelovende cosmetica die niet op dieren is getest!

‘Queen Tarzi’ is afkomstig van de in de negentiende eeuw geboren Afghaanse koningin Soraya Tarzi. Als enige vrouw van koning Amanullah regeerde zij drie jaar lang over Afghanistan. De krachtige beauty stond voor empowerment en educatie van en voor vrouwen. Nooit meer heeft het Aziatische land een vrouwelijk hoofd gekend; zo getalenteerd en vooruitstrevend als deze koningin.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Kijk hoe mooi!

Links heb ik de de valse wimpers op en rechts duidelijk niet. Zoals je ziet is het echt een wow effect! Meer voor een feestje geschikt. Het aanbrengen verliep erg vlot. Dit komt natuurlijk door het handige pincet en de ultra goede lijm. Ze blijven mega goed zitten, maar als je ze er dan toch wilt afhalen gaat dit ook vlot. Daarna stop ik ze weer netjes in het doosje.

De Queen Tarzi Lashes kan voor € 19,99 bestellen op hun webshop.

Draag jij soms valse wimpers?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge