L’Oréal Paris unlimited black mascara

Een mascara vind ik zoiets moeilijk, want ik vind het voor mijn wimpers belangrijk dat een mascara een mooi volume en lengte heeft. Ik heb de allernieuwste mascara van L’Oréal getest: L’Oréal Paris unlimited black mascara.

L'Oréal Paris unlimited black mascara

De unlimited mascara is zo bijzonder dankzij zijn speciale borsteltje, maar die laat ik zo meteen aan jullie zien. Deze mascara beloofd dat het je wimpers lift en een mooie lengte heeft. En laat dat nu iets zijn dat ik nu toch wel precies zoek ik een mascara. Ik vind het flesje die de mascara heeft ook zo leuk en bijzonder! Het is echt zo wat breder als de meeste mascara’s die je ziet.

Op bovenstaande foto zie je het borsteltje en zie je ook dat het een flexibel borsteltje is, zo handig vind ik dit! Want zo kun je net zoals ze beloven tot aan de kleinste haartje in je ooghoek. In het begin was het wel even wennen.

Het resultaat van de L’Oréal Paris unlimited black mascara

Mijn wimpers zonder de mascara ( er zit nog wat wimperlifting in mijn wimpers)

En het resultaat van de mascara! Zoals je kunt zien op de foto heeft het inderdaad een mooie lengte en volume net zoals beloofd, dus dat is wel heel goed! Maar ik merk wel dat het mijn wimpers iets minder goed kan scheiden. Dat is wel een minpuntje waar je rekening mee moet houden.

 

De L’Oréal Paris unlimited black mascara is verkrijgbaar voor € 17,99 bij o.a. de Kruidvat

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Elke says:

    Jammer van dat minpuntje want voor de rest is het wel een zeer goede mascara!
    Elke onlangs geplaatst…My life week #40My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge