L’Oréal les chocolats

Lipproducten met de naam  les chocolats, dat klinkt toch als muziek in de oren?! Ik was zo gelukkig dat ik dit pakketje binnenkreeg! De geur van chocolade kwam mij al tegemoet! Lees en kijk je mee?

En tada! Hier zijn ze dan! De nieuwe matte lipsticks van L’Oréal en hun naam is niet voor niks gekozen, want ja hoor. Ze ruiken en smaken gewoon naar chocolade. Daar moet je wel van houden, maar ik vind het niet zo’n chemische geur/smaak. Dus dat is dan ook wel prettig.

In totaal zijn er dus 8 kleur verkrijgbaar, waarvan ik er 6 heb mogen testen. Dus dat is wel super! Hierboven zie je ook de namen en op die manier heb ik ze hieronder ook geswatcht.

L’Oréal les chocolats – swatches en mijn favorieten!

Hierboven zie je de swatches van alle kleuren heel goed en ze hebben zoals je wel kan zien een heel erg mooi pigment. Als je ze aanbrengt zijn ze glanzend, maar ze drogen mat op. Ik heb alle kleuren getest, maar ik heb toch wel twee favoriete kleuren. Dit omdat ik de andere kleurtjes voor mij persoonlijk iets te donker vind, maar 844 Sweet Tooth en #852 Box of Chocolates zijn echt een hele grote favoriet van mij! ZO mooi! En nog beter nieuws is dat ze echt zo goed blijven zitten en ze geven ook niet af.

Verkrijgbaar vanaf september bij Di et Kruidvat en dit voor € 14,99

Vind jij dit mooie tinten?

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge