L’Oreal infallible fixing mist

Er zijn talloze tips om je make-up langer te doen laten zitten, waaronder een fixeer spray. ik was vooral wel benieuwd om de L’Oreal infallible fixing mist uit te proberen..

L'Oreal infallible fixing mist L'Oreal infallible fixing mist2

Ik ben al een tijdje opzoek naar een goede make-up fixeer spray. Helaas ben ik altijd teleurgesteld. Misschien stel ik wel te hogen eisen? Ik weet het niet, maar ik wou de L’Oréal infallible fixing mist toch wel een kans geven. Hij zag er goed uit qua vormgeving en hier en daar had ik er wel al wat van gehoord.

L'Oreal infallible fixing mist54

Ingrediënten..

L'Oreal infallible fixing mist5 L'Oreal infallible fixing mist9

Voor wie nu niet precies weet wat een fixeer spray is. Dat is dus een spray die je aanbrengt NA je make-up. Het is dus de bedoeling dat dankzij deze spray je make-up langer moet blijven zitten.. Ik vond het wel tijd voor hem de dag nadien direct uit te proberen, maar helaas..

L'Oreal infallible fixing mist41
L'Oreal infallible fixing mistf

Dinsdagochtend voor ik naar school vertrok besloot ik om na mijn make-up deze spray eens te gebruiken. Ik spray dit heel royaal op mijn gezicht en ik dacht ooh alles zit goed.. tot ik in de spiegel keek! Ik zag allemaal witte puntjes op mijn gezicht. Tot in mijn nek! Gelukkig kreeg ik ze er vrij snel af, maar ja helaas dat is toch niet wat ik zoek. Ik heb de fixeer spray goed geschud, misschien nog wat meer afstand houden? Maar wanneer ik gehaast ben wil ik daar niet te veel over hoeven na te denken..

Dus helaas is de L’Oreal infallible fixing mist niets voor mij. Misschien wel voor jou? Voor € 9,79 kan je hem o.a. bestellen op Bol.com

Welke fixeer spray raad jij mij aan? Ik ga denk ik eentje van ArtDeco proberen nu!

Liefs,Jana.x

 

Comments

  1. Vanessa says:

    Zo vervelend zeg! Dat zou toch niet mogen vind ik. Ik had meer verwacht van L’Oreal. Ik gebruik een fixing spray van Makeup Revolution X
    Vanessa onlangs geplaatst…Het is lente, tijd voor een feest!My Profile

  2. Manon says:

    Wat vervelend zeg dat het niet doet wat het zegt
    Manon onlangs geplaatst…Kruidvat Pure & Nature – Sensitive & Refreshing Shower GelMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge