L’Occitane Pivoine Sublime CC Cream & Handcrème

L'Occitane Pivoine Sublime CC Cream & Handcrème
Op mijn blog zien jullie vaak het merk L’Occitane, dat komt uiteraard omdat dit één van mijn favoriete merken is. Er nu ook iets nieuw van L’Occitane, namelijk de Pivoine Sublime CC Cream & Handcrème. Hierover vertel ik jullie vandaag wat meer over.

L’Occitane Pivoine Sublime CC Cream

Ik begin meteen met de CC cream, een make-up product waar ik persoonlijk heel benieuwd naar was geworden! Wat is een CC cream nu precies? CC staat voor color correcting, dus het zou je huid moeten ‘corrigeren’ om het zo maar even te zeggen. Het moet ervoor zorgen dat je huid er minder dof en rood uitziet. Een CC cream ligt ook lichter op de huid dan bijvoorbeeld een BB cream. In de CC cream van L’Occitane zit ook SPF 20, dat wil zeggen dat het ook beschermd tegen de zon.

In deze reeks van de L’Occitane Pivoine Sublime collectie zitten er twee kleuren: ‘light’ en ‘tinted tone’. Ik heb de kleur ‘light‘ voor een frisse, roze teint en ook de lichte kleur. De kleur ‘tinted tone’ is voor een gezonde kleur. Het is nu net maar wat je zelf kiest.

Een handig ‘tuutje’ om de CC cream aan te brengen

Oeps een witte kleur?!

Eenmaal uitgesmeerd krijg ik een lichte egale tint.

 L’Occitane Pivoine Sublime CC Cream – werking en resultaat

Zonder de CC cream, ik kan wel wat kleur gebruiken.

Met de CC cream! Dit ziet er al veel beter uit. Mijn volledige gezicht ziet er veel stralender en gezonder uit. Ook onder mijn ogen ziet het er duidelijk veel beter uit. De CC cream geeft een lichte dekking. Voor ik de CC cream aanbreng gebruik ik een licht laagje dagcrème. Ik vind de CC cream op zichzelf ook wel al voedend genoeg. Dat kies je dus zelf.

Dit is met de rest van mijn make-up. Het lijkt net alsof er een photoshop filter over mijn huid is gegaan, maar dit is juist door de natuurlijke uitstraling van de CC cream. Ja, zoals je kunt lezen ben ik heel tevreden. De kleur sluit zo mooi aan bij mijn eigen huidskleur. Ooh en er zit een licht bloemig geurtje aan de CC cream. Klein detail, maar toch belangrijk om te weten.

Pivoine flora handcrème

Dan hebben we ook nog een handcrème en wat een heerlijke handcrème is dit. Je hebt maar een beetje nodig, want de handcrème is zo voedend. En dan smeren maar! De handcrème trekt erg snel in en hierna heb je heerlijk zachte handen en een heerlijk lekker bloemig geurtje.

L’Occitane Pivoine Sublime CC Cream & Handcrème – prijs en verkrijgbaarheid

L'Occitane Pivoine Sublime CC Cream & Handcrème

De CC cream is verkrijgbaar voor € 26 en de handcrème voor € 7,50. Deze mooie producten zijn o.a verkrijgbaar bij Mistinguett. Ga zeker eens langs in dit winkeltje, want het is de moeite!

Ps: het sjaaltje op de achtergrond vind je ook bij Mistinguett

Wat denk jij van deze producten, zou jij ze aankopen?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Manon says:

  Dat ziet er best goed uit

 2. Vanessa says:

  Lijken me mooie producten. Ik heb nog niets geprobeerd van dit merk. Best zonde, want ik lees er goede dingen over. En de verpakkingen zijn ook supermooi! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Fa Fresh & Dry Lotus Flower en Green TeaMy Profile

 3. Eline says:

  Wat een mooi resultaat, staat je echt prachtig!
  Eline onlangs geplaatst…Het vluchtkoffertjeMy Profile

 4. Saraya says:

  Mooi resultaat!
  De handcréme klinkt heerlijk :)
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Clinique High Impact Mascara!..My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge