Konad make-up in de Review!

Ik was nog niet bekend dat het merk Konad make-up verkocht maar alleen nail-art dingen maar nu dus wel. Ik heb een paar make-up producten mogen testen van dit merk. Lees zeker verder wat ik vind deze make-up producten..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In deze review zien jullie ook de nieuwe decoratieve cosmetica lijn door Konad genaamd Niju Girl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb een BB cream, een oogschaduw, een eyeliner en een lipstick van dit merk getest. Ik wist niet wat ik kon verwachten van deze vier producten. Als eerste test ik de BB cream en de oogschaduw.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De BB is verpakt in best wel een leuke verpakking. Het is een witte tube met goud en zwart afgewerkt. Het is ook hygiënisch omdat het uiteraard een tube is en de BB cream heeft ook de perfecte kleur voor mij. In zo een tube zit 50 ml. Op het einde van het artikel zie je mijn oordeel over alle producten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ooh de oogschaduw heeft zo een leuke en schattig verpakking namelijk een mooi roze verpakking en heel leuk afgewerkt. Zo een mooie oogschaduw heb ik nog niet gehad, je kan het misschien kinderachtig vinden maar ik vind het juist heel leuk! De oogschaduw heeft ook een leuke naam namelijk ‘Cookie Brown’. Een speciale bruine kleur leek mij dit wel. Dit is van Niju Girl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dan nog twee producten namelijk een eyeliner en een lipstick die ook al zo een originele  en leuke verpakking hebben. De eyeliner heb ik in de kleur ‘Black’ en de lipstick in de kleur ‘Nude Pink Brown.’ Ook deze zijn van de decoratieve lijn genaamd Niju Girl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dan de swatches van alle producten natuurlijk. Als eerste zie je de prachtige oogschaduw die een heel mooi pigment heeft en dat na pas één veeg! De BB cream heeft de perfecte kleur zoals ik als zei en heeft een goede structuur. Dan de lipstick is echt een prachtige kleur net zoals de naam deze omschrijft is het nude pink brown. Met de eyeliner kan je een mooie strakke lijn trekken en het is mooi intens zwart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zonder de BB cream.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Met de BB cream.

Zoals je kan zien smeert de BB cream heel mooi uit en heeft hij voor een BB cream een prachtige dekking en is het de perfecte kleur voor mijn lichte huid. Deze BB cream verzorgt mijn gezicht goed want ik krijg er geen onzuiverheden van. Met deze BB cream zie ik er niet uit alsof ik heel veel make-up draag maar juist een gezonde uitstraling heb. Ik ben zeer tevreden over deze BB cream hij heeft ook geen vervelende geur, dus allemaal positief.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik maakte ook even ooglook met de oogschaduw en de eyeliner. En deze twee samen vind ik heel mooi. De oogschaduw is echt geen saaie brune kleur maar een bruine kleur met prachtige shimmers erin. De eyeliner die brengt heel mooi aan in één strakke lijn en blijft heel goed zitten.. Sorry dat de eyeliner er niet perfect uitziet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De lippen dan natuurlijk. Dit is een mooie romige lipstick in een prachtige nude roze kleur , deze moet je wel snel bijwerken maar dit heb ik er zeker voor over.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dan de totale look! Ik vind het een mooie alledaagse look geworden en ik ga deze make-up producten nog vaak gebruiken. Je kan al deze producten bestellen bij de bekende webshop Enchantra. De prijzen van al deze producten vind je hieronder :

Konad BB cream → € 11,21.

Niji Girl (Konad) oogschaduw→ € 6,95.

Niji Girl  (Konad)lipstick → € 7,95.

Niji Girl (Konad) eyeliner → € 5,95.

Wat vinden jullie van deze make-up producten van Konad en de nieuwe decoratieve cosmetica lijn Niju Girl?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. femketje says:

  ziet er allemaal goed uit :D

 2. Kimberly says:

  Wat een mooie en schattige verpakkingen! Die lipstick en oogschaduw zijn mooi!

 3. Beautyjuf says:

  Ik kende Konad alleen maar van de nail art producten. Leuk dat ze ook cosmeticaa verkopen :-) Ik vind de verpakkingen ‘mwah’. Mooie kleur lipstick en oogschaduw! :-)

 4. Aurelie says:

  Ziet er erg mooi uit! Ik kende het merk ook nog niet maar de verpakkingen zijn echt schattig!

 5. Wendy says:

  Ik ken het merk eigenlijk alleen van de nail art. Vooral de lipstick lijkt me mooi!

 6. Nele says:

  Ik kende het merk ook alleen maar van de nail-art. De oogschaduw vind ik erg leuk en heeft ook een leuke naam :p x

 7. Ayla says:

  wat een mooie producten! :)
  liefs

 8. Leuke producten, ik heb over die BB cream ook al heel veel goede verhalen gehoord. Gelukkig heb ik nog liters aan foundation en BB cream liggen dus deze sla ik voorlopig even over

 9. Kirsten says:

  Ziet er allemaal heel goed uit!

 10. Simone says:

  Oh ziet er leuk uit!

 11. Mariska says:

  Mooie oogschaduw!

 12. Lisa says:

  Mooie producten!
  De lipstick vind ik het leukst ;d xx

 13. Mariel says:

  Leuke producten!

 14. Isabella says:

  Ziet er goed uit!

 15. Marie says:

  De producten zien er best mooi en fijn uit ! :) xxx

 16. Cynthiiaa says:

  De lipstick is echt enorm mooi, heerlijke producten! Ik wist niet eens dat ze ook een make-upcollectie hadden. Vorige keer kwam ik erachter dat ze ook echt nagellakken verkochten, dus kleurlakken. :’) Dacht alleen nailart.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge