Jaren 30 make-up look

Voor mijn eindwerk moest ik een fotoshoot  maken van de jaren 30. Dus daarbij moesten we de make-up doen, het haar en de kleding. Ik vond het enorm leuk om te doen! Daarom dat ik er ook graag een artikel over maak. Hieronder zien jullie het resultaat.

bezig ben 2
bezig ben

Een goede voorbereiding is alles! Ik heb gekozen voor mijn best vriendin als model. Ik vind het toch belangrijk dat je voor zo een opdracht iemand moet hebben die je kunt vertrouwen. Hier was ik bezig met haar make-up & haar.

1 2 3 4 5 6

Bij de jaren 30 make-up zie je vooral dun getekende wenkbrauwen en iets langer dan de normale vorm. De lippen iets voller en de ogen felle kleuren ( bruin,groen,blauw). De blush iets feller aangezet.

7 8 25 50 80 88 90 100 200 1200

Dit is het resultaat! Uit rond de 250 foto’s zijn deze foto’s eruit gekomen als de beste. Ik vond het heel leuk om te doen. Het duurde wel even voor ik de volledige make-up af had gemaakt. Maar het is toch belangrijk dat je de make-up iets feller doet, want op een foto komt het natuurlijk niet altijd even fel over als in het echt. Toch ben ik heel tevreden over het resultaat. Nu natuurlijk hopen op goede resultaten! Het kapsel heb ik heel simpel gehouden, want ik wou vooral de make-up laten opvallen.

Wat vind jij ervan?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. sabrina says:

  Mooi geworden! Ik hou van de jaren 30 looks, ook de jaren 20

 2. Elke says:

  Het is echt mooi geworden! Goed gedaan!
  Elke onlangs geplaatst…Body fantasies // body spraysMy Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel :D

 3. […] Ik had namelijk de opdracht gekregen om de make-up,kleding en haar te doen van de jaren 30. Hier kan je alle foto’s bekijken. Ik vond het enorm tof om te […]

 4. Vanessa says:

  Wauw, wat een mooi resultaat. Dat heb je super goed gedaan! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Alle schutting en terras trends van 2017 op een rijMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge