Jafra make-up girl squad

Een merk die jullie nog niet hebben zien voorbij komen op mijn blog is Jafra. Nu tijd om daar verandering in te brengen, want vandaag lees je dan ook de eerste review van dit mooie merk.

Als eerste in deze make-up review hebben we drie schattige lipglosses. Heel gemakkelijk om zo mee te nemen in je handtas. Zoals je wel kan zien zitten er zowel lichte als ook wel één donkere kleur in deze set. Alle drie de glosses hebben ondanks hun kleine formaat wel een handige applicator om aan te brengen. Op de swatches zie je dat de twee onderste kleuren erg goed op elkaar lijken. Dit zie je ook op de lippen terug. Ik laat het jullie even zien.

De eerste twee kleuren zijn vooral lichte en natuurlijke tinten. Daar hou ik persoonlijk wel van. Perfect voor iedere dag. Na een maaltijd moet je de glosses wel even bijwerken, maar dat is normaal.

De donker paarse tint heeft echt een heel mooi intens pigment af voor een lipgloss en daar ben ik wel blij om. Het is eens wat anders. Perfect voor een feestje in de avond als je niet graag lipstick draagt.

Een oogschaduw doosje met zulke felle kleuren?! Ja daar moet je wel van houden. Ik ben niet moeilijk en ik kan met elke kleurtjes wel een ooglook maken. Maar ik vind dit oogschaduw doosje van Jafra dan echt meer geschikt voor een avond of feestlook. Het pigment is zoals je ziet echt wel intens en dit slechts na één veegje van de oogschaduws. Wow!

Tot slot heb ik uiteraard ook nog een ooglook gemaakt met het girls squad oogschaduw palette van Jafra. Ik wist eerst niet goed welke ooglook ik zou maken met deze kleuren. Maar ik vind het uiteindelijke resultaat toch wel geslaagd. Het is speciaal, maar dat mag ook wel eens toch? Onder de oogschaduw heb ik trouwens wel een basis gebruikt.

Alle make-up van Jafra kan je bestellen op de webshop van Ann Callebaut

 

Welk make-up product spreekt jou het meest aan?

 

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Bedankt voor de fijne blog aangaande de Girl Squad make-up! Het is een fantastische lijn voor jonge meisjes én de Girl Squad parfum is ook zalig.
    Jafra heeft nog héél wat fijne én aangename make-up. Zeker een aanrader om te komen ontdekken ♥

    1. Jana says:

      Heel leuk om te lezen! :D Dankjewel voor je reactie :-)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge