Huda Beauty light nude obsessions

Yes! Nog een keertje een make-up review. Dit keer over een nieuw oogschaduw palette van Huda beauty. Dit merk wordt precies stilaan mijn favoriet!

De vormgeving van het Huda Beauty light nude obsessions vind ik erg mooi! Alles wat roze is vind ik natuurlijk altijd wel mooi. Wat nog een voordeel is vind ik zelf dat het zo gemakkelijk in de hand ligt. Het lijkt mij heel erg handig om mee te nemen op reis. Dit was zo een beetje de reden waarom ik dit palette had gekocht. Thuis had ik enkel redelijk grote oogschaduw pallete’s. Uiteraard spraken de kleurtjes mij ook wel aan. Laten we eens kijken.

De kleuren zijn zo mooi gekozen, want ze passen allemaal zo mooi samen. Dit zijn echt kleuren die ik draag. Misschien niet het meest spannendste palette van Huda, maar met deze kleuren kun je zowel een mooie daglook maken als een prachtige avondlook. Ook zitten er zowel matte als glanzende tinten in het palette.

De swatches dan natuurlijk. Die zijn zoals we van Huda Beauty gewend zijn erg intens. De roze tinten zijn mijn favoriet! Ik ben dan ook heel tevreden dat ik dit palette heb gekocht. Ik ga uiteraard ook nog een look maken met het Huda Beauty light nude obsessions. Volg mij via mijn Youtube kanaal, want daar zal ik de look op plaatsen.

 

Het Huda Beauty light nude obsessions heb ik gekocht bij Sephora voor € 29,90

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge