Germaine de Capuccini glow up seizoensmake-up

Make-up daar ligt toch wel mijn passie. Ik was dan ook heel blij als ik over de Germaine de Capuccini glow up seizoensmake-up mocht schrijven en uiteraard ook eens uit proberen. Benieuwd? Lees dan zeker verder..

Just Perfect make-up primer

Als eerste make-up product hebben we de just perfect make-up primer. Een primer voor het gelaat die de vale en doffe kleur van een vermoeide huid neutraliseert en corrigeert. Ik gebruik niet iedere dag een primer, omdat ik er nogal snel puistjes van krijg en omdat ik het toch steeds een extra stap is, in mijn make-up routine. Maar het doet toch zoveel! Deze primer kun je ook gebruiken als strobing cream en dit heb ik ook gedaan ( zie einde artikel).

De glans zie je in het zonlicht erg goed! Heel mooi! Straks even een fotootje.

Prijs: € 27,00

Lip envy 

Germaine de Capuccini glow up seizoensmake-up

Zonder iets op mijn lippen ga ik niet de deur uit! Ik was dan ook heel blij toen ik dit lipproduct in mijn make-up pakketje zag liggen. De kleur spreekt mij ook echt enorm aan, zo mooi!

Zijn lichte en sensoriële textuur zorgt voor een gevoel van absolute lichtheid waardoor het met de lippen versmelt als een tweede huid. Toch is de Lip Envy rijk aan pigmenten net als een lipstick, romig als een balsem en glanzend als een lipgloss.

Prijs: € 27,00

Kiss my cheeks

Dan deze twee schattige dopjes, namelijk de Kiss My Cheeks. Dit is een twee in één product, want dit make-up product kun je zowel aanbrengen op je lippen als op je wangen. Het lijkt mij ook zo handig om mee te nemen in je handtas.

De formule is opgebouwd op basis van een combinatie van synthetische wassoorten, esters en geleer- en structurerende substanties. Deze ingrediënten voorzien het product van een onvergelijkbare lichtheid, sensorieel- en cushion-effect. Bevat frambooszaadolie, een zeer gewaardeerd bestanddeel om de huid te hydrateren en haar soepel te maken.

 

Twee hele mooie kleur, een rozige tint en een bruine tint.

Prijs: € 31,80

 Germaine de Capuccini glow up seizoensmakeup

SWATCHES & LOOK

Top pigmentatie! Meer heb ik eigenlijk niet te zeggen. Het ziet er op en top zomers uit!

En tot slot is dit de complete look. Ik heb hier gebruik gemaakt van de lipgloss, de blush (roze kleur) en de primer heb ik als highlighter gebruikt. Zoals je ziet is dit een echte zomerse look, vind je niet?

Beschikbaarheid

De producten zijn exclusief te verkrijgen bij een Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste waar u ook steeds terecht kan voor meer informatie.

Wat is jou favoriete product uit deze collectie?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Elke says:

  Oh, wat een leuke producten! Vooral die primer ziet er top uit!
  Elke onlangs geplaatst…My life week 16 & 17My Profile

 2. Emke says:

  Super leuk artikel!

  1. Jana says:

   Dankjewel Emke :D

 3. […] Lee el artículo completo aquí. […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge