Too Faced sweet peach glow palette

Too Faced is echt een prachtig merk! Moest ik echt een groot budget hebben zou ik al veel meer producten in mijn stash hebben liggen. Maar het Too Faced sweet peach glow palette kon ik toch niet laten liggen..

Oké oké, ik geef toe ik vind ook de verpakking super leuk en natuurlijk mooi! Dit is toch iets wat mij bij make-up toch zeker wel aantrekt. Maar nadat ik de verpakking heb goedgekeurd, komt natuurlijk toch wel de kwaliteit en intensiteit van de kleur. Dit is een palette zoals jullie wel kunnen zien, handig! In dit palette zit een highlighter, blush & bronzer.

Hier zie je het palette van dichtbij en kijk eens wat een mooie print erin de make-up zit gedrukt. Erg origineel en had ik al gezegd dat het palette naar perzik ruikt? Heerlijk gewoon!

De pigmentatie is ook zeker in orde!

Hier heb ik enkel de highlighter aangebracht..

En hier heb ik de highlighter,blush & een beetje van de bronzer aangebracht. Zoals je kunt zien heeft dit een mooi natuurlijk resultaat en daar houdt ik persoonlijk wel van. Dit palette is daarnaast ideaal voor het creëren van de ultieme lente look. Vind je niet? Ik heb alvast geen spijt van mijn aankoop.

https://www.douglas.nl/productbrand_984511.html?d=s&wt_cc4=marin_bid&wt_cc1=&mkwi_dc&pcrid=239003081947&pkw=&pmt=&trac=nl.01psh.goo.9976225783.637221275.56829412024.000000

Dus ben je opzoek naar het perfect highlighter,blush & bronzer palette? Dan zou ik het Too Faced sweet peach glow palette zeker aanraden!

Het Too Faced sweet peach glow palette kan je verkrijgen bij Sephora, maar ook bij Douglas voor € 39,99.

Is dit palette iets voor jou?

Liefs,Jana.

Comments

 1. Elke says:

  Ooh, too faced is echt een prachtig merk he!
  Elke onlangs geplaatst…Budget maandag: ontpluizer voor kledingMy Profile

 2. Vanessa says:

  Ziet er mooi uit! Altijd handig, zo’n 3-in-1 palette. Leuk dat ze naar perzik ruikt! Een vraagje: welk oogpotlood gebruik jij op je onderste wimperrand? En blijft dit goed zitten? X
  Vanessa onlangs geplaatst…5 tips voor een lekker paasontbijtMy Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel, ik gebruik er momenteel eentje van L’Oreal (infaillible) xx

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge