Too Faced chocolate soleil matte bronzer

Een bronzer, dat is nu echt iets dat ik nog niet had. Nee grapje! Maar naar de Too Faced chocolate soleil matte bronzer was ik wel erg benieuwd geworden..

Too Faced chocolate soleil matte bronzer

Oh ziet de bronzer van Too faced er niet prachtig uit? Afgewerkt met mooie gouden details en een gouden hartje heeft het zeker mijn hart gestolen. Want het eerste waar ik altijd naar kijk is toch de verpakking en daarbij heeft de Too Faced chocolate soleil matte bronzer echt goed zijn werk gedaan. Want die ziet er echt prachtig en chique afgewerkt uit. Ik was opzoek naar een natuurlijk matte bronzer, dus ik was wel benieuwd of ik hem had gevonden..

Als we het mooie doosje van de Too Faced chocolate soleil matte bronzer opendoen zien we de opdruk ‘chocolate matte’ staan. Ruikt hij nu ook naar chocolade? Ik kan volmondig van JA zeggen! Wat echt net een doosje chocolaatjes dat je opendoet, zo heerlijk! Ik durf hem bijna niet gebruiken.

Too Faced chocolate soleil matte bronzer RESULTAAT!

Too Faced chocolate soleil matte bronzer

Ziet de Swatch er niet goed uit?! Ik vind van wel en op mijn gezicht ziet hij er ook natuurlijk uit, net zoals ik wil. Want zoals je wel kunt merken heb ik van mijzelf een echte lichte huid, maar deze bronzer past zich hier perfect aan. Oh wat gebruik ik hem toch graag!

 

De Too Faced chocolate soleil matte bronzer bestelde ik online bij de webshop van Douglas en dit voor € 30,99

 

Wat denk jij van deze bronzer?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge