Eyes Lips Face | Oogschaduw en Oogpotlood.

Ik hou ervan om goedkope make-up te testen en zo ook van ELF of Eyes Lips Face. Vandaag test ik voor jullie een ‘Op maat’ oogschaduw en een shimmer eyeliner/oogpotlood

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik test dus een op maat oogschaduw met in totaal vier kleuren in roos – paarse tinten en deze is in de kleur ‘Party Purple’ en dan ook nog een shimmer eyeliner of oogpotlood in de kleur ‘Twinkle teal’.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We beginnen met de oogschaduw en deze ziet er best nog mooi uit en dit voor de goedkope prijs van € 2,50. Wat handig is aan deze oogschaduw is dat elke oogschaduw wordt beschreven waar je deze het best op je ooglid kan gebruiken. Dit vind ik leuk voor mensen die pas beginnen met oogschaduw.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En de pigmentatie van alle kleurtjes ziet er ook niet verkeerd uit. Verder vind ik wel dat de wit-roze oogschaduw best wat korrelig is. Ik weet dus dat ik zeker mijn kwast moet aftikken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dan het shimmer oogpotlood heeft een gewone simpele verpakking en daar is opzicht zeker niets mis mee. De pigmentatie van dit potlood is na twee keer overgaan en dat ziet er uit als een hele mooie groene kleur met inderdaad een shimmer in zich.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dan heb ik met de oogschaduw ( de licht roze en paarse kleur + highlighter kleur alleen) nog een ooglook gemaakt en dit heb ik gedaan met alle kleurtjes van het palette. De kleuren zelf zijn heel mooi maar ik heb wel een gemerkt dat ze snel vervagen als je de kleuren wilt blenden. Dus opbouwen is wel belangrijk met dit palette. De highlighter in het palette maakt de look trouwens mooi af. En het oogpotlood heeft een speciale groene kleur maar dat vind ik er wel mooi uitzien en hij brengt goed aan en blijft goed zitten. Dus mijn oordeel is dat ik het fijne producten vind juist jammer dat de oogschaduw zich snel laat vervagen.

Zien jullie trouwens niets anders aan mij? Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen bij de schoonheidsspecialiste. Het was niet zo echt heel nodig maar ik kon niet meer kijken op die ongelijk vorm, verdwaalde haartjes..

Prijzen.

Op maat oogschaduw  : € 2,50

Shimmer eyeliner / oogpotlood : € 1.

Al deze producten kan je bestellen op de site van ELF

 

Wat vinden jullie van deze producten van ELF? Binnenkort zien jullie nog meer!

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Daisy says:

  Mooie kleuren zeg!

 2. Ayla says:

  mooie kleuren! en je wenkbrauwen zijn ook mooi! :) xx

  1. Jana says:

   Dankje :D xx

 3. Sophiee says:

  Mwahh wat jammer dat ze korrelig zijn. Het oogpotlood vind ik erg mooi.

 4. Vanessa says:

  Mooie palette en je wenkbrauwen zien er heel mooi uit!

 5. Mandy says:

  ziet er goed uit!

 6. Liesbeth says:

  Ik ben helemaal fan van de potloden, maar de oogschaduw doet het niet zo voor mij. Wel een mooie look die je maakte én je wenkbrauwen zien er super uit! :-)

 7. femketje says:

  love dat paletje :D heb ‘m zelf ook!

 8. Dat potloodje heb ik ook en ik vind het zo een mooi groen kleurtje! En e.l.f. oogschaduw heb ik ook, maar dan wel de losse minerale variant. Die is fantastisch van pigmentatie en houdbaarheid.

 9. Alette says:

  Ja, deze heb ik ook en ik vind het een mooi palette. De paarse kleuren zijn mooi en nog goed gepigmenteerd ook. Zelf heb ik gemerkt dat de oogschaduw van ELF over het algemeen erg goed blend. Zo goed, dat je het soms bijna van je oog weg blend. Maar goed, beter dat dan dat het vlekkerig wordt en dat er niet mee te werken is…

 10. Kirsten says:

  Wat een mooie look <3 de pigmentatie is prachtig!

 11. jessy says:

  die oogschaduw kleuren zijn echt heel erg mooi!

 12. Joyce says:

  ziet er goed uit!

 13. Shana says:

  Ik ben ook fan van de ELF producten! :)

 14. isabelle says:

  aah super leuke kleuren!

 15. Simone says:

  Mooie oogschaduw!

 16. Meiryems says:

  Iedere keer wil ik wat bij ELF bestellen maar doe het uiteindelijk niet. Het oogschaduw palette is wel erg mooi

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge