Eyelure wenkbrauw producten

Ik ben een grote fan van wenkbrauw producten, dus ik vind het dan ook heel leuk dat ik deze keer een review mag maken over de Eyelure wenkbrauw producten

Wat gaan we nu allemaal eens uitproberen. Nu ja een wenkbrauw gel met een donker – bruine kleur, brow luminizer en tot slot nog een potlood om je wenkbrauwen te contouren. Om ze meer vorm te geven zeg maar.

De wenkbrauw gel in de kleur ‘mid brown’  is een heel mooi product om je wenkbrauwen een kleurtje te geven. Maar het belangrijkste wat een wenkbrauw gel doet is eigenlijk je wenkbrauwen mooi in vorm brengen. Helaas is deze bruine kleur wel wat donker voor mij. Een lichtere tint zo perfect geweest zijn, maar dat verteld natuurlijk niks over de werking. Want die vind ik wel goed! Het zorgt ervoor dat mijn wenkbrauwen een hele dag on fleek zijn.

Swatches van alle wenkbrauw producten. De highlighter ziet er ook heel mooi uit!

voor
voor
na
na

Zoals je wel kunt zien zorgt de wenkbrauw gel dat mijn wenkbrauwen er toch wat donkerder uitzien (iets te donker), maar dankzij de brow contour in de kleur ‘blond’ hebben mijn wenkbrauwen een mooiere en duidelijkere vorm. Ze hebben meer definitie. Ook als afwerking heb ik gebruik gemaakt van de mooie highlighter. Deze twee wenkbrauw potloden zijn mijn persoonlijke favoriet van Eyelure!

Al deze wenkbrauw producten van Eyelure zijn verkrijgbaar bij DI en de prijzen liggen niet hoger dan € 10.

Teken jij je wenkbrauwen bij?

 

Liefs,Jana.x

 

Comments

  1. Evelien says:

    Ik vind je wenkbrauwen sowieso al heel mooi, precies een mooie kleur en vorm. De gel is wel wat donker ja, maar de werking klinkt wel goed.
    Evelien onlangs geplaatst…Review: Essence Into The Snow Glow productenMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge