Estetikabeurs 2016 herfst / goodiebag

Beter laat dan nooit zeg ik dan. Hoewel de estetikabeurs al even geleden is vond ik het toch nog leuk om hiervan een artikel te maken. Doordat ik ziek ben geworden heb ik niet echt veel kunnen bloggen. In dit artikel laat ik jullie enkele sfeerbeelden zien en ook de inhoud van de goodiebag.

beurs beurs1 beurs2 beurs5 beurs56

Omdat ik nu de opleiding styling artist volg ben ik meer geïnteresseerd in de kunstnagelstyling. Ik vind het dan ook interessant om bij verschillende merken te gaan kijken. Soms wist ik niet meer waar ik moest kijken zoveel verschillende kleurtjes allemaal.

beurs87

Bij make-up forever ben ik ook een kijkje gaan nemen, want daar hebben ze toch echt goede make-up! Ik kocht er enkel een lip palette. Ondertussen waren ze bezig met iemand op te maken. Een echt kunstwerkje noem ik dit! Dit zou ik ook wel graag kunnen.

beurs787

Ik had niet veel tijd aangezien ik daar maar was om 15u, maar toch zat ik opeens op de kappersstoel bij ISO professional. Ik kreeg hele mooie krulletjes in mijn haar, maar ik vond de prijs een beetje te hoog. Het resultaat was wel geslaagd!

En dan hop naar huis! Het was een hele geslaagde en leuke namiddag vol leuke beautyspulletjes! ( op deze foto zie je de krulletjes)

beurs78784 1 2

Ik laat jullie graag nog de goodiebag zien die ik toen heb gekregen. Jullie zien merken voorbij komen zoals: Blèzi ( oogcrème – Themae ( dag/nacht crème) – Sol Esta ( huid olie) – ProNails ( handserum)

3

10 4

De solar oil van CND heb ik zelf al eens gekocht en die vind ik zo fijn voor mijn nagelriemen. Ik neem deze graag mee voor onderweg. Hij ruikt ook zo lekker.

5

Naar dit daily keratin treatment van CND ben ik benieuwd geworden. Ik vind de producten van CND erg fijn, dus hiervan zal zeker nog een review van online komen.

6

Over een hand serum heb ik ook niet gehoord, maar daar brengt het merk ProNails verandering in! Ik test dit uit en binnenkort komt er een artikel online.

7

En dan ook nog de oogcrème van Blèzi, dat kan ik ook altijd gebruiken.

8

9Deze dag/nacht crème van Themae ben ik momenteel al aan het testen. Ook zaten er van Germaine de Capuccini twee serums in en een oogcrème.

11 12

122

Als laatste kreeg ik ook nog een goodiebag van het mooie en fijne merk Karaja. Dit merk heeft steeds vernieuwende make-up en toffe collecties! Ik vind het vooral leuk dat ze vaak vernieuwend werken. Al de make-up producten die jullie hier zien zal ik gaan uitproberen en er komt dan ook een review van online.

14 15 Op de estetikabeurs kocht ik vooral nog wat nagel/make-up producten voor mijn opleiding, maar de meeste dingen had ik al meteen in gebruik genomen. Ik zal tussendoor eens een foto posten van die producten. Op bovenstaande foto zie je mijn aankopen van de pedicure beurs in Rotterdam ( zondag) daar kocht ik enkele gezichtsmaskers, een oogmasker en tot slot nog een nagelriemolie ( met bloemetjes) die ik gratis kreeg van een hele vriendelijke man, omdat je er meteen 20 moest kopen kreeg ik er zomaar eentje gratis.

Hou dus zeker mijn blog in de gaten voor de laatste nieuwtjes..

Ben jij naar de estetikabeurs geweest?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Evelien says:

  Wat ziet er leuk uit zeg, en wow dat model!

 2. Vanessa says:

  Leuke foto’s en mooie goodiebag! X
  Vanessa onlangs geplaatst…The Body Shop adventskalenders 2016My Profile

 3. Manon says:

  Wat een leuke foto’s en je hebt een goed gevulde goodiebag gehad
  Manon onlangs geplaatst…Essence Me & My Umbrella Rain Boots Nail polishMy Profile

 4. femketje says:

  het lijkt me zo leuk om daar eens naar toe te gaan!
  femketje onlangs geplaatst…Nails – Negative Space.My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge