Essence mosaic blush ‘natural beauty’

Dat mijn blog een mix is van zowel budget als luxe is een feit. Daarom was ik ook wel super benieuwd naar deze blush van Essence, de mosaic blush ‘natural beauty’.

Essence mosaic blush 'natural beauty'

De Essence mosaic blush ‘natural beauty‘ zit in de typische Essence verpakking. Doordat de make-up van Essence heel budget en toegankelijk is voor iedereen kan je geen te chique verpakking verwachten. Maar het voelt wel stevig aan, dus dat is voor mij dan ook voldoende. Wat mij meteen opviel was toch wel de mooie mosaic print. Heel erg passend bij de naam van de blush dus. De kleuren van de blush is zo’n beetje een mengeling van drie tinten. Perzik, oranje en rood.

Ik heb de blush in de kleur ‘natural beauty’  en dat is voor mij een echt toepasselijke naam. Want zoals je wel op de swatch op mijn hand kunt zien is het een echte neutrale blush die je gerust gemakkelijk kan opbouwen.

Op bovenstaande foto heb ik twee laagjes van de blush aangebracht, want persoonlijk vond ik dat één laagje net iets te neutraal was. Zo twee laagjes was voor mij echt wel perfect! De blush is voor mij een hele leuke budget blush die volgens mij echt wel bij elke huidskleur past omdat je hem gemakkelijk kan opbouwen.

De Essence mosaic blush ‘natural beauty’ is verkrijgbaar voor € 2,99 is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Wat vind jij van deze blush?

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge