Essence ‘kisses from Italy’

Ik was zo enthousiast toen ik een pakketje van Essence in de brievenbus kreeg! IK was vroeger (alsof ik zo oud al ben haha!) zo’n grote fan van Essencen. Nu iets minder, maar ik begin terug fan te worden want hebben tegenwoordige zo’n leuke collectie’s! Zo ook deze nieuwe collectie de Essence ‘kisses from Italy.

Afbeeldingsresultaat voor essence 'kisses from Italy

Afbeeldingsresultaat voor essence 'kisses from Italy

Essence 'kisses from Italy'

Ik heb niet de volledige collectie ontvangen, maar jullie zien wel alvast wat er allemaal in de collectie zit. Op de foto daaronder zie je dat ik de borstel heb ontvangen, de dry shampoo blotting papers en nog een leuke mascara. Kijk je mee?

Essence ‘kisses from Italy’ dry shampoo blotting paper & borstel.

Dit zijn zulke schattige items! De dry shampoo blotting papers zijn zo handig voor onderweg. Dit is eigenlijk droogshampoo in de vorm van leuke papiertjes. Je veegt dus de papiertjes over je de haarwortels en hierna kam je je haar met het te leuke & schattige borsteltje. Ik vind de twee items niet alleen schattig, maar ik gebruik ze zelf eigenlijk regelmatig. Ik merk dat mijn haren heel fris aanvoelen hierna.

Essence ‘kisses from Italy’ mascara

Dan hebben we een echt make-up product, namelijk deze mascara en wat ziet hij er leuk uit hé! Deze mascara zou er voor moeten zorgen dat je wimpers eruit zien alsof je valse wimpers hebt. Dit klinkt alvast wel veelbelovend.. laten we eens kijken.

Essence ‘kisses from Italy’ resultaat

Zie jij dat ook?! Wow wat een volume dat deze mascara mijn wimpers heeft! Op de eerste foto zie ik wel dat ik wel een beetje last heb van wimpertjes die aan elkaar kleven, dus daar moet ik wel wat opletten dat ik niet te veel aanbreng. Maar ik heb eigenlijk niks te klagen, want voor zo’n budget mascara ziet dit resultaat er erg goed uit!

Essence ‘kisses from Italy’ prijzen & verkrijgbaarheid

  • Hair brush:  € 3,99
  • Dry shampoo blotting paper: € 2,99
  • Cosmetic bag: € 2,99
  • The false lashes mascara extreme volume & curl: € 2,89

Wat spreekt jou aan uit deze collectie?

Liefs,Jana.x

 

Comments

  1. José says:

    Mooie collectie heeft Essence weer! :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge