Essence dewy lip shine & metal shock lip paint

Een review over één van mijn favoriete budget merken is al even geleden. Ik vond het dan ook nodig tijd! Ik ontving de Essence dewy lip shine & metal shock lip paint en vertel er vandaag graag meer over..

swatches van beide kleuren
swatches van beide kleuren

Lipproducten, iets waar mijn make-up kastje vol van zit. Maar eerlijk is eerlijk is hou er toch zo van! Iedere kleur dat ik heb is anders en uniek. Daarom vind ik het dan ook leuk om nieuwe lipproducten uit te testen. Dit is meteen een héél fel kleurtje, maar dat komt omdat het een geconcentreerde crème is. Dus een fluweelzachte en matte finish..

Nooit gedacht dat ik dit ging zeggen, maar oh wat een prachtige felle kleur! Deze roze tint is misschien voor dagelijks te dragen, maar toch wel leuk voor als ik naar een event ga of ergens anders ga. De kleur blijft ook nog eens mooi zitten.

 • Metal shock lip pain: € 3,39

Ben je niet van de felle kleuren? Dan is deze HOLO WOW Dewey lip shine van Essence iets voor jou! Ik draag natuurlijk niet altijd zulke felle kleuren, maar zo een glans op mijn lippen vind ik wel mooi.

Ooh dit vind ik ook mooi! Een lipgloss dat ik ook wel iedere dag zou kunnen dragen. De glans is zo oogverblindend mooi. Vind je niet?

 • Holo wow! dewy lip shine: € 2,89

Welke kleur is jou favoriet?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  De felle kleur is mooi voor de zomer! X
  Vanessa onlangs geplaatst…5 tips voor een lekker paasontbijtMy Profile

 2. Elke says:

  Die lipgloss heeft echt een prachtige glans! <3
  Elke onlangs geplaatst…Budget maandag: ontpluizer voor kledingMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge