Enkele beauty favorieten van dit moment

Het is weeral een tijdje geleden dat ik met jullie mijn beauty favorieten heb gedeeld, dus daar mocht vandaag wel verandering in komen. Want de laatste tijd heb ik echt toffe beauty product ontdekt!

Enkele beauty favorieten van dit moment

Als eerste favoriet heb ik een mascara en dit is een mascara uit de allernieuwste collectie van Claudia Schiffer & Artdeco. Hij zorgt echt voor een geweldig mooi volume en dit is toch iets wat ik zoek in een mascara. In onderstaande video zie je het resultaat:

 

Ik probeer mijn lichaam toch wel één keer per week te scrubben en dit doe ik momenteel met deze fijne scrub van Germaine de Capuccini. Zo’n fijn scrub! De korreltjes zijn niet te ruw, dus perfect! In onderstaande video zie je hoe ik hem gebruik:

 

Een douchegel die ik echt al enkele dagen na elkaar met veel plezier gebruik is deze douchegel met pistache geur. Zo aangenaam en wat ik nog goed vind is dat hij niet te sterk aanwezig is. Nadat ik deze douchegel heb gebruikt voelt mijn huid heerlijk zacht aan..

Highlighter is nog zo een make-up product waar ik niet zonder de deur uit ga. Het heeft zoveel extra’s aan je gezicht. Zo fijn! Ik gebruik dit palette van de Primark dan ook enkele keertjes per week met veel plezier. Echt wel een budget toppertje. Hieronder zien jullie de highlighter op mijn gezicht:

 

We sluiten het artikel af met een cleansing mousse van Artdeco en deze is helaas bijna op, maar ik heb hem met veel plezier gebruikt. Want na het gebruik van dit huidverzorgingsproduct voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Dan zien jullie ook nog een droogshampoo liggen en dit is een droogshampoo die zo geen witte waas achterlaat op mijn haar, dus dat is wel top natuurlijk!

Zo,hopelijk vonden jullie het een keertje fijn om mijn beauty favorieten van dit moment te zien. Welk product staat momenteel bij jou op nummer 1?

Liefs,Jana.x

 

 

Comments

  1. Elien says:

    Leuke musthaves!
    Ook fijn om je blog te leren kennen. Ik heb me alvast op jouw Youtube kanaal geabonneerd! X

    1. Jana says:

      Oh dankjewel wat lief van je! :D Ik heb mij ook op jou kanaal geabonneerd :D

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge