Een kleurrijk oogschaduw palette van Kryolan

Kennen jullie het merk Kryolan al? Ik heb dit merk leren kennen dankzij mijn visagie opleiding en ik vind dit wel een fijn merk, pas op niet alles vind ik even goed. Maar dat is zeker bij iedere merken zo? Ik was nog opzoek naar een kleurrijk oogschaduw palette en vandaag heb ik er eentje van Kryolan voor jullie!

Oké eerlijk is eerlijk, qua verpakking vind ik dat Kryolan dit kan beteren. Hun verpakking zijn altijd heel standaard en gewoontjes. Ik heb liever iets specialer, maar daar staat kryolan voor. De simpele verpakking. Niks mis mee, want het is eigenlijk wel de kwaliteit die ook telt. Ik vind de kleuren alvast heel erg mooi! Zo kleurrijk!

Hier zie je alle oogschaduw kleuren en ik vind het echt een mooi palette. Ik zie echt alle kleuren die ik zelf nog niet heb. Want soms zoek ik echt naar felle kleuren en die heb ik dan meestal niet. Nu zit er zelfs geel & rood in, top!

Swatches

Ziet er goed uit! Niet wow eigenlijk, want de eerste tint valt een beetje weg.

Kijk eens! Dat is al veel beter, toch?!

Het wordt beter en beter! Kijk eens naar de laatste rij top toch gewoon?!

Ooglook

Oh wat een opgave was dit om deze look te maken! Ik wou echt zoveel mogelijk gebruik maken van zoveel mogelijk kleuren uit het palette, maar ik merk dat ze toch niet zo goed blenden.

Maar als ik de look nu zo zie op de foto vind ik het best een goede look geworden! Maar ik moet er toch nog wat leren mee werken. Zo kan ik toch nog net wat mooiere looks maken. Oefenen en nog eens oefenen wordt het met dit palette.

Vinden jullie dit een mooie look?

Het palette kan je online vinden of in Antwerpen (Vlaamsekaai 49)

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Elke says:

    Het is inderdaad een kleurrijk palettetje. Enkel jammer van die eerste kleur dat wat wegvalt en ook de verpakking is inderdaad wat minder… Maar het is vooral de inhoud dat belangrijk is he! ;)
    Elke onlangs geplaatst…My life week #37My Profile

    1. Jana says:

      Dat klopt zeker! :D x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge