Dubbelreview : Collection Creampuff & Shimmer Shades.

Vandaag heb ik voor jullie weer eens een dubbelreview en dit keer toon ik jullie twee producten van het merk Collection.

DSC_0725b

Hier zien we de creampuff en dit is een lip cream die je lippen een mooie kleur heeft. Het doet mij een beetje denken aan de lip creams van Essence. En die vind ik zelf ook wel fijn dus ik was eens benieuwd wat Collection mij zou brengen. De creampuff heeft ook een hele mooie verpakking, het heeft een matte dop en je ziet meteen welke kleur je in handen hebt.

Een hele mooie donkerroze kleur ( Cotton candy) . Je hebt nog andere mooie kleuren ook.

En zo ziet cotton candy eruit nadat ik er maar één keer ben overgegaan op mijn lippen. Het is een hele mooie intens roze kleur en helemaal niet zo donker als dat ik had verwacht. Zorg er wel voor dat je je lippen op voorhand gaat scrubben anders zie je de velletjes op je lippen duidelijk zitten, zoals bij mij op mijn bovenlip. Verder voelt dit product heel aangenaam aan op mijn lippen en droogt het mijn lippen gelukkig niet uit. Ook blijft het goed zitten na het eten van een maaltijd.Topper!

Dan komen we aan bij de shimmer shades en deze stond al een tijdje op mijn wishlist en toen ik in Londen was, was het mijn kans om dit product te kopen. De shimmer shades bestaat uit vier verschillende vakjes met een roze – rode en beetje paars achtige kleuren. Verder zien we links onderaan ook nog een highlighter kleur. De verpakking is simpel, maar niks op aan te merken.

Ik heb de kleur blushalicious en ik ben niet zeker maar volgens mij heb je nog één andere donkere kleur.

De pigmentatie van alle vier de kleuren ziet er heel erg mooi uit en ze glinsteren mooi in het licht.

Op deze foto heb ik alle kleuren uit het palette heel lichtjes aangebracht en zoals je kan zien heeft dat een mooi resultaat en je hebt geen highlighter meer nodig want het palette bevat dit al. Zeer handig voor mee te nemen op reis, dit neemt minder plaats in.

En zo zien jullie de shimmer shades die ik op mijn wangen heb gebruikt en de creampuff op mijn lippen op deze full face foto terug. Het sluit beide heel erg mooi aan bij elkaar en ik ben heel tevreden over beide producten, deze producten heb ik gekocht in Superdrug/boots in Londen maar ik heb gezien gezien dat je deze producten ook gewoon op de site van Collection  kan vinden en bestellen. Het makkelijkste is altijd een bezoekje aan Londen..

 • Collection creampuff : € 3,60
 • Collection Shimmer Shades : € 5

 Wat vind jij ervan??

 

 

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Wauw mooie kleur op je lippen! Staat je prachtig meis!

 2. Sophiee says:

  Mooie producten! De foto’s zijn ook prachtig Jana:)

  1. Jana says:

   Dankjewel :D

 3. Nele says:

  Ooh, dat lijken me echt fijne producten!

 4. Elke says:

  Ooh! Vooral die blush is erg mooi!

 5. femketje says:

  ze zien er beide pretty uit :D

 6. Maartje says:

  Haha het is wel mooi geworden! Leuke producten.

 7. Ayla says:

  mooie producten! :D x

 8. De Dotties says:

  die lipkleur vind ik echt prachtig!

 9. pimpernell says:

  De blush lijkt prachtig!!

 10. Angelique says:

  vooral de cream puff vind ik echt onwijs mooi, ik hou van dat soort producten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge