Catrice prime and fine goodbye pores blure primer

Een primer is iets dat ik niet elke dag gebruik, maar wel als ik bijvoorbeeld een lange dag voor de boeg heb. Ik heb voor jullie een primer getest van Catrice, namelijk de Catrice prime and fine goodbye pores blure primer.

Deze prime and fine primer  zit in een licht roze tube en dat vind ik nu eens super handig om aan te brengen. Want een potje, dat vind ik nu echt niet handig! In deze tube zit 30ml en dat is toch wel voldoende voor een tijdje mee verder te kunnen. Je hebt namelijk niet echt veel nodig.

De meeste onder jullie vinden het ook nog eens handig dat de ingrediënten lijst erbij zit. Ik vind dat vooral belangrijk om er even bij te zetten, voor bepaalde allergieën die mensen kunnen hebben.

Dan als laatste uiteraard de test! Zoals je ziet heeft de primer een redelijk dikke structuur, daarom is het belangrijk om te weten dat je niet echt veel nodig hebt van de primer. Want anders wordt het al snel veel te veel. Nadat ik deze primer heb aangebracht voelt mijn huid echt zijdezacht aan. Het voelt echt als de perfecte basis voor het aanbrengen van mijn make-up. Hierna merk ik ook dat mijn make-up er mooier uitziet, maar natuurlijk ook nog eens veel beter blijft zitten en dat is toch uiteraard wel de bedoeling! En goed nieuws, want deze primer is ook nog een budget proof!

De Catrice prime and fine goodbye pores blure primer is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 4,99

Gebruik jij een primer?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Elke says:

  Klinkt als een perfecte en zeer goede primer!
  Elke onlangs geplaatst…Dove: nourishing secretsMy Profile

  1. Jana says:

   Dat is het zeker en vast! :D

 2. femketje says:

  ik vind deze echt heel fijn :D
  femketje onlangs geplaatst…Aliexpress Gel Haul (Builer Gel & Carving Gel).My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge