Catrice – HD active performance primer

Een primer is een product dat ik vaak vergeet te gebruiken, maar eigenlijk wel echt een doeltreffend en goed product is. Ik test vandaag de HD active performance primer van Catrice voor jullie.

Een primer in een mooi glazen flacon. Dat is door mij alvast goedgekeurd, want de verpakking is voor mij ook een belangrijk punt. Een primer is een product die je net voor je foundation aanbrengt en het zorgt voor een mooie egale basis. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je make-up langer mooi blijft zitten.

Dit is ook geen gewone primer, maar een primer voor als je gaat sporten. Want de Catrice – HD active performance primer is sweatproof! Hieronder vind je nog enkele voordelen op een rijtje:

  • Transparante vloeibare primer met SPF 30
  • Verlengt de houdbaarheid
  • Soft focus- en porie-minimaliserend effect
  • Veganistisch

Deze Catrice – HD active performance primer heb ik getest als ik naar ballet ging, want geloof mij ballet is niet gewoon wat dansen in een tutu. Het is echt wel zweten! Dus.. deze primer heb ik getest en goedgekeurd! Want ik vind dit echt één van de fijnste budget primers die ik al heb getest. En geloof mij, ik heb al heel veel budget primer uitgeprobeerd. Ik merk gewoon dat ik na de les nog steeds mijn make-up mooi op heb, dus dat is voor mij echt het grootste pluspunt. Verder zorgt hij voor een mooie egale afwerking.

 

De Catrice – HD active performance primer is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor  € 4,99

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge